Sa fie o raceala puternica sau..?
Povestea a inceput prin 24 decembrie 2010 cand afara era un frig de'ti crapau oasele in tine si eu.. copil fara minte ce sunt am facut baie si am stat cu parul ud. a3a zi.. ca si cum nu ar fi fost suficient, am stat afara cam 3-4 ore doar cu 2 bluze pe mine si fara nimic pe cap. Cand am ajuns acasa aveam mainile si picioarele imflate si abia le mai puteam misca. Seara mi'a fost foarte rau. Tremuram, eram foarte rece, si nu am putut dormi. A4a seara si a5a am reusit sa dorm 5 ore. Si aveam palpitatii puternice si senzatia de sufocare. (ar putea fi si lipsa de magneziu, sau.. nu stiu. Dar nu mancam mai nimic. doar dulciuri) Am fost la medicul de familie, la cardiologie, mi'am facut si analize, si mi'au spus ca sunt mai emotiva, si ca din cauza stresului si faptului ca nu am mancat, mi s'a facut rau. Mi'a prescris Aspenter (1 pe zi), si Calmoplant iau cand imi este rau. Am renuntat la dulciuri (pur si simplu nu mai simt nevoia sa mananc), mananc supe, carne, lapte, si foarte multe fructe (portocale, mandarine, banane, mere si lamaie) si beau mult ceai. Ultima data cand mi'a fost rau (acum o saptamana), nu mi'a mai fost asa de tare. Cand am venit de la doctor iarasi mi'a fost frig. Cand imi este frig mi se face si mai rau. Acum.. aceasta stare a inceput sa se comporte ca o raceala (am febra, mainile imi sunt reci, ma doare'n gat, nas infundat, palpitatii la inima dar nu foarte puternice, si imi simt oasele cam slabe.) acum iau si modafen iar pentru desfundarea nasului - olynt. Credeti ca este o raceala? Stiu ca a durat cam mult.. de pe 24 dec. pana acum.. Dar totusi, este o raceala? sau poate fi altceva?
1 comentarii
ma mir ca nu esti in spital...probabil ca ai facut o hipotermie, eu zic ca ar trebui sa mergi la un medic generalist si sa ii povestesti ce ai facut...daca ai doar o raceala esti norocoasa!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp