Sala si cresterea in inaltime
Am 17 ani si fac sala de vreo 8 luni si mi-as dori sa aflu pararea voastra daca sala opreste crestere in inaltime, am tot auzit atatea mituri dar nu ma pot convinge, faza naspa e ca oricum nu am o inaltime prea ok adica ~ 1, 63... daca stiti cumva vreo modalitate care ar putea sa ma ajute cu cresterea in inaltime va rog sa postati, daca este vreun tratament care da roade ca nu vreau sa arunc bani pe apa sambetei...
1 comentarii
Culturismul este un sport f solicitant, care cere resurse de refacere considerabile.La intrebarea daca acesta afecteaza cresterea in inaltime, raspunsul meu ar fi da, poate afecta cresterea daca se lucreaza extrem de serios, si nu se are grija de alimentatie, adica acest sport iti ia din nutrientii ptr crestere, daca nu ai suficienti, si grabeste consolidarea cartilajelor, ma rog, citisem intr-o carte de culturism si era acolo un tabel cu ce greutati e indicat sa lucrezi in perioada de crestere.Eu ti-as sugera sa nu exagerezi cu genuflexiunile, in rest lucreaza cu greutati mai mici, si repetari mai multe.Cresterea e determinata genetic, nu o sa cresti de la nu stiu ce supliment sau daca stai intins la bara in prostie, poate practicarea anumitor sporturi te ajuta cativa centimetri, dar nu prea mult.Astea sunt parerile mele, tu mai studiaza, dar ai grija, sanatatea e cea mai importanta!!!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
- 1Cat trebuie sa muncesc pentru un fizic frumos și un abdomen lucrat?
- 1Cum sa îmi fac și eu un abdomen frumos cu ceva pătrățele?
- 4Vreau sa ma apuc de sport.Cum sa ma motivez și sa fiu perseverent cu el?
- 1Cum sa ma motivez sa fac sport și sa mănânc sănătos?
- 1Vreau sa fac abdomene
- 3Vreau sa ma apuc sigur și foarte serios de sport
- 1E buna bara simpla care te ajuta la făcut abdomene?
- 0Antrenament la VibroShaper
- 0Modalități de antrenant