sange din nas
buna!am si eu o intrebare pentru ca sunt ingrijorata de iubitul meu...acum cateva zile mi-a spus ca il doare capul si dupa cateva ore ia curs sange din nas, asta i s-a intamplat sambata, iar noaptea s-a repetat si spune ca i-au curs si chegulete...sa fie oare de la un vas de sange spart de cand era copil sau exista o alta problema?am uitat sa spun ca i-a mai curs sange si acum cateva luni!va multumesc
2 comentarii
Epixtaxis (curgerea de sange din nas) una din cauze poate fi aceea pe care ai spuso tu un vas de sange "slab" asociata cu o hipertensiune probabil, cred ca ar trebui sa mearga la un ORL-list si sigur ii va rezolva problema.Am avut si eu aceasta problema si am mers mia cauterizat respectivul vas plus un tratament cu vitamina K (este eficienta pt coagulare ) o saptamana si sincer au trecut 10 ani si nu am mai avut o aceasta problema.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Astfel de scurgeri de sunge din nas sunt mecanisme de urgenta de care corpul apeleaza in cazuri deosebit pt. a elimina un anumit surplus de sange periculos pt. creier sau anumite toxine. Vena din nas nu e deloc slaba ci este desfacuta intentionat de corp. Inseamna ca nu este ceva in regula in sange sau in circulatia lui. Cauza nu este in nas ci cu totul altceva si oprirea fortata a sangerarii poate duce la comotie cerebrala sau alte lucruri periculoase.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.