sangele in cap
am si io o intrebare din cauza la grasimi si glanda tiroida numai poate sa circule sangele in cap...? mi-au ieshit niste analize foarte proaste la grasimi si oare o fi din cauza asta sa numai imi simt fruntea ( creierul )
3 comentarii
Ce varsta ai ?? ce inaltime, ce greutate, ce analize ai facut???ca tot ai facut medicii inculti, da mai multe date sa te putem sfatui ce sa faci...cred ca ar trebui sa faci un consult endocrinologic si unul la psiholog si chiar psihiatru.
Sanatate si toate cele bune.
Sanatate si toate cele bune.
Trebuie sa consulti un psihiatru neaparat, ori un neurolog, iar daca ei iti spun ca nu ai nimic, atunci esti OK.
Alexandru, tu trebuie in primul rand sa comunici cu medicul tau de familie..sunt multe persoane care nu primesc raspuns calificat pe forum, dar nu intentionat, medicii sunt foarte ocupati, chiar sa aiba ziua 48 de ore si tot nu putem multumi sau rezolva pe toti. Care este concluzia RMN-ului facut ?Neurologul nu a spus nimic ? Alte analize nu ai facut ? Ai primit vreun tratament ? Cu vederea stai bine ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Intrebare Epilepsie
- 1Parapareză spastică
- 2durere lombară și radiculopatie postoperatorie
- 0Pleoapa care se zbate
- 1Ajutati-ma ce este si cum sa scap
- 0Dimethyl Fumarate
- 1Despre memorie si uitare
- 3În cazul unui AVC hemoragic ?
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?