sangerare dupa operatie cancer rect

Mama a fost operata acum 2 saptamani de cancer la rect, nu i s-a facut anus contra naturii, nu i-au gasit metastaze, a fost operata si de hemoroizi in acelasi timp. Dupa o saptamana a inceput sa iasa cu sange, putin, insa f des, mai ales noaptea si are aceste scurgeri de mai bine de o saptamana, plus temperatura mare peste 37 grade si isi simte burta balonata si inainte de a merge la toaleta are dureri. Ce inseamna asta? medicul care a operat-o ne tot spune ca nu e nimic, ca e normal, dar mie nu mi se pare normal s piara atata vreme sange, chiar daca e putin, insa fiind de multe ori pe zi, nu e bine, cred. va rog sa ma luminati, nu stim ce sa facem.
1 comentarii

Buna,
si tatal meu a fost operat la rect pt ca avea o rana, si dupa operatie tot asa avea o scrugere, dar in timp se amelioreaza situatia, nu-ti face griji daca medicul ia spus ca nu este nimic grav atunci inseamna ca asa este.
si tatal meu a fost operat la rect pt ca avea o rana, si dupa operatie tot asa avea o scrugere, dar in timp se amelioreaza situatia, nu-ti face griji daca medicul ia spus ca nu este nimic grav atunci inseamna ca asa este.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Splenectomie
- 2Pe durata internarii in spital pacientii au acces la rezultate analize?
- 1Înțepături după peritonita
- 1Ameteli dupa ce mananc in urma unei colecistectomii
- 1Recuperare după operația de hernie ombilicala
- 1Cezariana - probleme dupa 12 saptamani
- 1Reacții alergice
- 1Operație ruptură de femur
- 1După operația de hemoroizi
- 1Ligaturarea hemoroizilor interni