Sangerare la actul sexual
De curand am avut primul contact sexual. Am simtit o durere, suportabila, dar am sangerat foarte putin. Peste 3 zile am avut al 2lea contact, unde am avut o sangerare mai abundenta. La cateva zile am avut iar contact sexual, si tot asa am sangerat. La fiecare penetrare simt o durere, dar se diminueaza la fiecare contact. Vaginul meu este relativ stramt, sa fi fost lubrifiere insuficienta sau ar trebui sa ma ingrijorez ?
3 comentarii
Pai e posibil sa fi avut himenul elastic si sa se rupa doar putin cate putin la fiecare contact. Incearca sa-ti dai seama de unde provin durerea si sangerarea. Daca sunt de la himen atunci acestea trebuie sa fie la intrarea in vagin, daca le simti mai in interior atunci s-ar putea sa fie un pic mai complicat si ar trebui mers la ginecolog. E normal sa fie vaginul stramt pt ca ai fost virgina dar de asemenea e normal sa te lubrifiezi si sa fii excitata inainte pt ca doar asa vaginul poate ia forma sa elastica si poate "coopera". Daca nu e asa, atunci apar dureri mari si pot aparea si complicatii mai grave.
Incearca sa lasi o perioada mai mare intre aceste prime contacte sexuale. Dezvirginarea presupune o mica rana care, la repetarea actului sexual nu va mai apuca sa se vindece/inchida si sangerarea reapare. Lubrifierea corespunzatoare este importanta, iar aceasta lubrifiere este strans legata de existenta unui preludiu satisfacator. Daca problema persista este necesar sa mergeti la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Imediat dupa primul contact
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 4prima experienta sexuala poate duce la modificarea greutatii?
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 3Probleme la devirginare
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 2Prima data ciclu?
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 2Inflamare a colului uterin?
- 6Prima oara dragoste si fara prezervativ - risc de sarcina?
- 2Contact sexual fara penetrare și fără ejaculare
- 4Frica de sex..
- 2Va rog ajutați-ma!
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 0Posibilitate de sarcina?
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: