Sângerări după operaţie
Buna ziua,
Va multumesc anticipat pentru un raspuns la urmatoarea problema : am efectuat in urma cu aproape 5 luni o operatie de rezectie septala, pentru deviatie dubla, atat pe stanga, cat si pe dreapta, plus reductie de cornete ;am, de asemenea, un catar tubar cronicizat, din cauza ca trompa nu se mai putea aerisi de foarte multa vreme.Din pacate am ramas cu nara dreapta infundata, simt in continuare obstructia acolo, la fel cu urechea dreapta, in continuare infundata.Doctorul (extraordinar de bine cotat, cel putin teoretic, pentru ca practic...) pretinde ca nu este nimic in neregula, ca vindecarea e totala, ma trateaza ca pe bolnavul imaginar, desi eu am ramas cu obstructia si nu respir pe nara dreapta, iar deviatia a ramas si se vede cu ochiul liber, o nara fiind mai mare decat cealalta.Nu mai vorbesc de imprumuturile facute pentru a plati operatia. In ultima vreme am destul de frecvent sangerari, cand suflu nasul iese sange.Intrebarea e ce ar trebui sa fac : sa consult alt medic, sa fac o tomografie, pentru a vedea starea reala, cat de grave sunt aceste sangerari, in situatia data ?Multumesc anticipat pentru un raspuns.
Va multumesc anticipat pentru un raspuns la urmatoarea problema : am efectuat in urma cu aproape 5 luni o operatie de rezectie septala, pentru deviatie dubla, atat pe stanga, cat si pe dreapta, plus reductie de cornete ;am, de asemenea, un catar tubar cronicizat, din cauza ca trompa nu se mai putea aerisi de foarte multa vreme.Din pacate am ramas cu nara dreapta infundata, simt in continuare obstructia acolo, la fel cu urechea dreapta, in continuare infundata.Doctorul (extraordinar de bine cotat, cel putin teoretic, pentru ca practic...) pretinde ca nu este nimic in neregula, ca vindecarea e totala, ma trateaza ca pe bolnavul imaginar, desi eu am ramas cu obstructia si nu respir pe nara dreapta, iar deviatia a ramas si se vede cu ochiul liber, o nara fiind mai mare decat cealalta.Nu mai vorbesc de imprumuturile facute pentru a plati operatia. In ultima vreme am destul de frecvent sangerari, cand suflu nasul iese sange.Intrebarea e ce ar trebui sa fac : sa consult alt medic, sa fac o tomografie, pentru a vedea starea reala, cat de grave sunt aceste sangerari, in situatia data ?Multumesc anticipat pentru un raspuns.
2 comentarii
Nu stiu care a fost situatia, dar ar fi bine sa faceti un control ulterior operatiei! Se intampla, datorita faptului ca exista contact intre mucoase sangerande, sa se formeze sinechii si acestea sa obstrueze, ulterior, fosa nazala. Dar este un lucru care nu trebuie sa va sperie, se rezolva usor! Mai exista si posibilitatea ca mucoasa nazala sa fie inca inflamata si atunci ar fi indicate niste sedinte de aerosoli cu anumite substante care ar putea reduce aceasta tumefiere a ei. Sper ca v-am fost de ajutor!
Multumesc mult pentru raspuns, dar ideea este ca am efectuat mai multe controale postoperatorii, insa de fiecare data doctorul insista ca nu se vede nimic pe nari, ca este un culoar respirator perfect, la examenul fibroscopic (chiar daca eu i-am mentionat atat sangerarile, cat si persistenta obstructiei din partea dreapta.Credeti ca ar fi cazul sa merg la alt medic, imi puteti da o recomandare, ar accepta cineva sa se ocupe, desi m-am operat in alta parte ?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.