Sarcina?
Hei! Acum 14 zile am facut petting cu un baiat, nu a fost nimic mai mult, nu a ejaculat, insa si-a atins mana de penisul cu lichid preejaculator. Totul s-a incheiat aici. Apoi, nu imi amintesc cu exactitate, dar dupa CEL PUTIN o ora mi-a introdus degetele in vagin(presupun eu cu urme din acel lichid care se uscase de mult). In zilele urmatoare ar fi trebui sa imi vina menstruatia, insa au trecut 14 zile si nimic. Ciclul meu menstrual e oricum neregulat. Nu stiu daca ar trebui sa fiu ingrijorata sau nu din cauza unei sarcini sau e pur si simplu o dereglare sau o infectie. Astept pareri
1 comentarii
Buna seara,
In loc de presupuneri mai bine mergi si cumpara un test de sarcina (8 ron) si vezi care este situatia. Exista si teste pemtru depistarea infectiilor urinare, tot la farmacie.
In loc de presupuneri mai bine mergi si cumpara un test de sarcina (8 ron) si vezi care este situatia. Exista si teste pemtru depistarea infectiilor urinare, tot la farmacie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mi-a intaziat 5 zile...nu stiu ce sa fac :(
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 5oare sunt gravida?
- 3care sunt cauzele intarzierii de menstruatie ?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 7sarcina sau nu, o parere... va rog!
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 02 ore pana la blister nou, menstruatie lipsa!
- 1Sunt gravida?
- 1Pot fi insarcinata ?
- 3Oare sunt insarcinata?
- 2Dureri menstruale fara menstruatie
- 0Menstruatiei
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
- 6Ajutor! Poate ramane gravida daca a folosit toaleta?
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei petting sarcina fara penetrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: