Sarcină 8 săptămâni oprită din evoluție

16-01-2021
Emilia89
Nu este medic/terapeut
Emilia89
Bună ziua!Am 31 de ani și sunt la a doua sarcină având 8 săptămâni.In urma unui control ginecologic in care mi s a făcut ecografie transvaginala mi s de a spus că fătul are 17 mm neavând activitate cardiacă.Mi s au recomandat 2 analize BHCG in urma primei analize mi a ieșit o valoare 63146. Este valoare bună pentru sarcina de 8 săptămâni?Se poate face ceva pentru a evita un eventual avort? Îmi doresc tare mult bebele.
1 comentarii
0
05-02-2021, ora 23:53
Utilizator 32
Nu este medic/terapeut
Utilizator 32
Buna.Nu stiu daca pana in acest moment ai primit raspuns la intrebarea ta si daca totul decurge bine.Din rez. analizei bhcg ar fi ok, important e ca valoarea repetarii bhcg sa fie mai mare decat rezultatul primei analize.Am citit pe un grup de mamici ca activitatea cardiaca ar putea aparea si un pic mai tarziu, iar ca si tratament mie mi-a fost recomandat pentru mentinerea sarcinii Arefam si Duphaston de catre medicul ginecolog dar din pacate a fost prea tarziu, sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani.Cel mai bine e sa faci si analizele de trombofilie, dar iarasi la recomandarea medicului ginecolog care te urmareste.Iti doresc multa sanatate si sper sa fie totul ok cu sarcina ta!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: