Sarcina oprita in evolutie

04-05-2021
Alessia3
Nu este medic/terapeut
Alessia3
Buna ziua! Ma numar printre persoanele carora li s-a recomandat avortul medicamentos. In urma cu o luna m-am bucurat deoarece am aflat ca urma sa am al doilea copil. Din pacate sarcina mea s-a oprit in evolutie si doctora mi-a recomandat sa fac acest tratament ca sa elimin... Am luat ieri comprimatul care se ia oral urmand de maine sa continui cu comprimatele vaginale. Avand in vedere ca am o cezariana in urma cu 10 ani, mi s-a spus ca cele 4 comprimate vaginale sa le introduc pe rand la interval de 3 ore. Ieri, la aproximativ 3 ore de cand am luat primul comprimat am avut niste dureri suportabile, dar nu constante. Ca niste junghiuri. Astazi am inceput dimineata cu o usoara sangerare. Desi mi s-a spus ca sangerarea apare dupa introducerea comprimatelor vaginale, nu imi fac griji deoarece am citit ca sunt si cazuri cand apare inainte.
Am insa o intrebare pe care, din cauza faptului ca eram bulversata si nu reuseam sa ma adun, nu i-am adresat-o medicului meu si nici nu am rabdare pana la controlul viitor. In urma cu aproape 2 luni am fost diagnosticata cu covid. Sarcina oprita in evolutie ar putea avea vreo legatura cu asta?
Eu am 33 de ani. Medicul mi-a spus ca nu trebuie sa imi fac probleme momentan deoarece este singura mea sarcina oprita in evolutie si exista posibilitatea sa fie un accident si sa nu se mai intample. Eu am avut decat sacul gestational, din pacate embrionul nu s-a dezvoltat.
Eram foarte suparata la aflarea acestei vesti si efectiv nu am fost in stare sa ii adresez nicio intrebare. Doar am incercat sa ascult ce mi se spune.
Va doresc tuturor multa sanatate si sa ne fereasca Dumnezeu de astfel de probleme pe toate. Este oribil!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: