Sarcina?
Buna tuturor,
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
1 comentarii
Felicitari!!! Cu siguranta esti gravida!!! Mai asteapta putin si apoi fuguta la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 3Sarcina?
- 4dereglare sau sarcina? va rog sa ma ajutati raspunsuri
- 0Sint insarcinatà ?
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 5mai multe contacte sexuale neprotejate, dar cu pauze de 2-3 ore intre fiecare - sarcina?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 5Sunt insarcinata daca mi-a intarziat menstruatia?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 1Sunt insarcinata?
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 1Sunt gravida?
- 5E posibil sa raman insarcinata?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 3Posibila sarcina ?
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: