Sarcina?
Buna tuturor,
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
Imi doresc de foarte mult timp un bebe, iar luna aceasta am prestat fix in perioada fertila. La o zi dupa ovulatie, au inceput sa ma doara sanii, durere care persista si acum. Ieri am facut doua teste de sarcina Surecheck si a aparut a doua liniuta, doar ca de un roz pal. Azi dimineata am mai facut un test, a doua liniuta tot roz pal, dar parca mai vizibila decat cele de ieri. Ciclul trebuie sa-mi vina peste 3 zile, astazi am fost si-am facut si un test beta Hcg, dar primesc rezultatul abia peste 2 zile. Nici nu stiu ce sa cred, nu stiu daca sa sar in sus de bucurie sau sa am retineri.. Voi ce credeti??
1 comentarii
Felicitari!!! Cu siguranta esti gravida!!! Mai asteapta putin si apoi fuguta la medic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1se poate ramane insarcinata cu contraceptive?
- 5Mi se pare ca nu ia venit ciclul.. o fi insarcinata?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 8ajutorrrr! Sunt insarcinata?
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 7prea mult stres ajutor
- 2sunt insarcinata?
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 4pauza la anticonceptionale, tratament trachisan si sex = sarcina?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 1insarcinata oare??
- 2pot fi oare insarcinata?
- 1Am ramas insarcinata daca?
- 2Sarcina?
- 0Metoda retragerii la menstruatie. Va rog raspuns
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: