sarcina sau nu?
Buna ziua!!! Am un cm de 34 de zile, cel putin in ultimele 3 luni mi a venit o data la 34 de zile. Ultima data mi a venit in 1 aprilie iar pe 22 seara am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare afara care a avut loc la ceva timp dupa ce a iesit. Acum suntem in 3 mai si eu nu prea am simptome premenstruale, inafara de cosuri si crampe abdominale. Se presupune ca ovulatia a fost in data de 20. Oare e posibil sa fie sarcina avand in vedere aceste circumstante ?
3 comentarii
Au inceput sa ma doara sfarcurile si sanul drept mai tare, ca intotdeauna inainte de menstruatie. Am cearcane si nu sunt nici balonata, nici constipata, nu am pofte, nu mi e rau. Imi e frica insa sa fac inca test. Mi s a intamplat in fiecare an sa imi intarzie aprox o sapt menstra intr-o luna. Ce ziceti, am sanse sa imi vina cm? Mentionez ca inainte de acele contacte care ma ingrijoreaza nu am avut o perioada activitate... se poate sa intarzie si din aceasta cauza ? Va multumesc
mie mi sa intamplat in fiecare an sa nu-mi vina o luna, am un ciclu neregulat, poti face un test de sarcina pentru a fi mai sigura.mult noroc
Multumesc, pana la urma mi-a venit... ca norocul... dupa o intarziere stresanta. La fel patesc si eu sa mi intarzie in fiecare an cate o data, dar culmea, atunci cand am rap sexuale mai dese
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 2se poate sa ramai insarcinata dupa a treia zi dupa ce ai inceput sa iei logest?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 5pot ramane insarcinata, , ,.
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 8pot ramane gravida?
- 2Se poate ramane insarcinata?
- 6cate sanse sunt sa fi ramas gravida? acum ma obsedeaza acest gand...
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 3Sunt insarcinata?Va rog ajutati-ma!
- 7sper sa imi raspunda si mie cineva intr-un final.
- 4pot fi insarcinata?
- 12Oare sunt gravida sau...?
- 10risc de sarcina??
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 2E inca virgina?
- 1A ramas insarcinata??? Ajutorrrrr!!!!!
- 1Pot fi însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: