Scaun cu sange

30-11-2009
Razvan_S
Nu este medic/terapeut
Razvan_S
Buna ziua,
De vreo 5 zile am avut 2 scaune cu sange, ultimul astazi, cu o pauza intre ele. Din tot ce am citit ar putea fi mai multe afectiuni, dar lucrul ciudat este ca nu am nici un fel de durere sau alte simptome. Sangele apare atat pe hartie, cat si in vasul WC-ului. Alimentatia mea nu este chiar foarte corecta, mananc cand si ce apuc. Scaune nu am chiar zilnic, ci cam la 2 zile, fiind ceva mai dure, dar nu am avut probleme pana acum. Sunt student, am 21 de ani si oarecum sunt sedentar. Va multumesc anticipat pentru sfaturi.
2 comentarii
0
01-12-2009, ora 02:12
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Probabil ca este vorba de hemoroizi (dilatarea venelor anale) care in urma procesului de defecatie s-au rupt.Recomandarea mea ar fi sa mananci mai multe fibre (legume fructe cereale..) sa faci mai multa miscare, consum adecvat de lichide.

Multa sanatate!
0
01-12-2009, ora 19:49
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Consultaţi un medic gastroenterolog, eventual un proctolog. S-ar putea să fie ce a spus d-na Cristina_mec, ţineţi cont de sfaturile dânsei, dar consultaţi şi medicul. Nu staţi aşa, pentru că starea vi se poate agrava (sângerările, chiar şi minore, pe termen lung pot determina o formă de anemie post-hemoragică).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns