scaun foarte urat mirositor

22-07-2009
AlexandraV
Nu este medic/terapeut
AlexandraV
Buna ziua!
Sotu meu are o problema jenanta! Are scaunul foarte urat mirositor! Efectiv dupa ce iese el de la wc nu mai poate intra nimeni dupa el.
Mananca destul de echilibrat, nu bea alcool decat f. rar, nu fumeaza, nu mananca grasimi, tine toate posturile (daca asta conteaza) A avut ceva probleme cu hemoroizii (cred) pt ca sangera la defecatie (sange rosu proaspat) dar acum nu s-a mai intamplat. Nu este constipat, iese afara aproape zilnic iar scaunul e intotdeauna f. moale indiferent ca face la 3 zile sau zilnic.Nu are dureri la defecatie.
Am incercat sa-l conving sa mearga la o colonoscopie dar refuza.Principala problema ramane mirosul insuportabil al fecalelor. Ma gandesc, ca problema e undeva in colon.
Multumesc!!
2 comentarii
0
22-07-2009, ora 17:04
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Buna ziua,

acesta este un simptom foarte rar intalnit in homeopatie si acest lucru inseamna ca pentru un medic homeopat este foarte usor de gasit remediul necesar pt. a vindeca cauza care provoaca astfel de scaune.
Consultati de aceea un medic homeopat caruia in plus nu ii trebuie nici un fel de aparat pt. a stabili remediul necesar. Pe langa acest avantaj remediile homeopate nu au efecte adeverse si vindeca cu adevarat.

Succes !
0
05-08-2009, ora 20:58
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Consultati un medic gastro-enterolog. Sangele din scaun nu provine numai de la hemoroizi, sunt o sumedenie de afectiuni care pot produce hemoragii digestive si melena. S-ar putea ca mirosul sa provina de la sangele digerat din materiile fecale. Trebuie sa consulte un medic pt o endoscopie digestiva superioara si inferioara, si daca medicul considera necesar, si o colonoscopie...neaparat!

Toate cele bune;)
Adaugă un comentariu / răspuns