Schimbare de tratament Paliperidona - Rispolept Consta

16-11-2020
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
As dori urgent parerea unui specialist in primul rand, cum pot trece de la injectia de Trevicta 525 mg la Rispolept Consta o data la doua saptamani. Am facut in ultima perioada o comparatie cu privire la starea mea sub Rispolept si cea de acum. Se pare ca Rispoleptul mi se potrivea mai bine, aveam alta stare de spirit, nu ma seda asa puternic, chiar daca luam ca supliment Leponex, pe cand in tratamentul cu Trevicta ma simt foarte nervos, iritat, nu imi iese nimic, simptomele sunt mai suparatoare, practic nu este ceea ce imi trebuie pentru afectiunea mea. Pe parte afectiva, sufar si de tulburare anxios-depresiva pentru care am luat mai multi ani Rivotril, care era destul de eficace. Acum, nici acesta nu prea mai are efectul dorit. Am luat si Xanax pentru o perioada scurta de timp, dar fara semne de mai bine.
As vrea, cu ajutorul dvs sa aflu care sunt pasii pentru a face tranzitia de la un medicament la altul cat de rapid se poate.

Va multumesc si astept cu speranta indrumarile dvs.
4 comentarii
1
17-11-2020, ora 23:55
Cristi1999
Nu este medic/terapeut
Cristi1999
Astea se dau mai mult in psihoze. Xanax si rivotril se iau perioade scurte de timp fiindca rad memoria
1
18-11-2020, ora 09:37
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De ce nu te consulți cu medicul ce ți-a dat tratamentul? El știe cel mai bine cum reacționezi la tratament și te poate urmări să vadă cum reacționezi. Datorită caracteristicilor individuale, fiecare organism reacționează altfel, și în timpul unui tratament, dar și în ceea ce privește acomodarea cu unul nou. Dacă nu ai încredere în el înseamnă că nu ți-ai găsit medicul potrivit și e mai bine să-l schimbi.
1
18-11-2020, ora 12:29
kentucky
Nu este medic/terapeut
kentucky
Am incredere, numai ca voiam parerea si a altor specialisti
1
21-11-2020, ora 15:06
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Sunt mulți medici buni, dar cel care ți-a prescris tratamentul și te urmărește îți cunoaște cel mai bine reacția la tratament și-atunci un alt medic mai mult te-ar deruta cu părerea lui. Un tratament luat cu încredere își face mai bine efectul pentru că psihicul lucrează alături de medicație.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul