Schimbări de comportament

06-08-2018
Nico195
Nu este medic/terapeut
Nico195
Bună seara! De anul trecut am căzut într-o depresie. Am mers și la psiholog, am stat 2 săptămâni internată la un spital de psihiatrie pentru că am vrut să mă sinucid. Din luna mai urmez tratament cu prozac. Luasem la început și alprazolam. Am momente în care mă simt bine. Sunt veselă, sociabilă, toată lumea mi se pare de treabă. Zâmbesc aproape în continuu și efectiv îmi vine să cânt și să dansez de fericire. Așa din senin. Fără vreun motiv. E ciudat. Am chef să ies afară, să cunosc persoane noi.. Dar când nu mă simt bine, sunt supărată, tristă, mă simt singură, nu am chef să vorbesc cu nimeni, simt ură, că-i urăsc pe toți fără vreun motiv. Vreau doar să mă cert cu prima persoană care îmi iese in față că să-mi pot exteriorizare furia. Nu vreau să ies din casă, nu am chef de nimic, mă simt descurajată, mă simt ca cea mai rea persoană din lume, mă urăsc. Parcă aș fi 2 persoane diferite. Și schimbările acestea sunt foarte bruște. Acum am un moment în care mă simt rău și nu știu ce să fac. N-am cu cine să vorbesc. Prietenii nu-mi răspund. De fapt nici nu le spun prieteni. Nu merită. Toată lumea mă urăște. Și e doar vina mea. Pentru că nu mă pot controla. Săptămâna trecută am avut iar o stare rea și m-am tăiat restul de rău. Acum câteva săptămâni într-o stare asemănătoare am băut alcool. Știu că durează până mă voi vindeca complet. Și asta doar dacă urmez tratamentul, dar nu mai suport stările astea. Simt că aș vrea să plec într-un loc unde nu mă știe nimeni și să o iau de la 0.
4 comentarii
0
07-08-2018, ora 07:36
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna na dimineața
Diagnosticul dv este de tulburare afectivă bipolară de tip mixt (maniaco-depresiva) mergeți la medicul dv curant și discutați cu el pentru a găsi o rezolvare
0
07-08-2018, ora 09:10
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Cu siguranta trebuie sa continuati tratamentul psihiatric si va recomand sa combinati cu psihoterapie in paralel. Toate au o rezolvare!
0
07-08-2018, ora 22:37
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Tineti legatura lunar cu medicul psihiatru si spuneti-i toate starile prin care treceti sa va adapteze tratamentul, daca e nevoie si, in paralel, continuati cu psihoterapie.
Nu e voie alcool impreuna cu tratamentul.
Pe Facebook exista un grup de suport pentru depresivi si bipolari. Intrati pe site-ul Asociatiei Equilibrium si inscrieti-va acolo. Daca sunteti din Bucuresti, puteti veni gratuit la Grup de suport.
0
08-08-2018, ora 12:40
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Nu uita sa intrebi medicul daca te-ar ajuta sa incepi si sesiunile de psihoterapie.
Cateodata mai uita sa mentioneze asta :)

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul