Schizofrenie
Am o întrebare în legătură cu băiatul meu care a fost diagnosticat de schizofrenie paranoia. Când s-au îmbolnăvit lucra în Anglia, la Londra. Cu greu l-am adus acasă și a primit tratament cu Risperidona tablete. Nu am lăsat să-l interneze in spital. Nu știu exact ce perioada(cca.3 luni) a dormit 23 de ore din 24. Am vorbit cu medicul și l-am rugat sa schimbe tratamentul, nu mai puteam să-l văd în starea aia de sedare totala. A trecut la un tratament de injecții la o luna, mai târziu la trei luni, momentan la șase luni primește o injecție de Byannli 1000 mg. Din păcate a ajuns la 130 de kg, face tratament cu Forxiga pt. diabet. Nu se poate concentra, nu poate fi atent destul, mai și uita lucruri. Am vrut să facă psihoterapie, ca să facă față stresului mai bine, sa fie ajutat sa se acomodeze mai bine in societate. Medicul a zis că nu este necesar. El acuma s-a întors în Anglia și lucrează, nu știu până când v-a rezista. Oare daca ar primi doza mai mica, ar putea funcționa mai bine? Poate efectele secundare nu ar fi atât de grave. Medicul neaga, că problemele pe care le are ar fi din cauza medicamentului.
Problemele lui au început in 2021 Tratamentul a început din iunie 2022, Prima injecție a primit în septembrie 2022, De 5 ori a primit la o luna, de 6 ori a primit la trei luni și de 3 ori a primit până acuma la 6 luni.
Altfel, poate că sunt mama lui și nu observ, eu îl văd normal, nu observ lucruri mai ieșite din comun în comportamentul lui. Problema lui e singurătatea, nu prea se împrietenește cu nimeni, e mai încet, are mania cumpărăturilor on-line. As vrea să știu dacă mai este cineva sub tratament injectabil la 6 luni, cum se simte, cam ce doza primește, ce speranța are la o viață normală.
Problemele lui au început in 2021 Tratamentul a început din iunie 2022, Prima injecție a primit în septembrie 2022, De 5 ori a primit la o luna, de 6 ori a primit la trei luni și de 3 ori a primit până acuma la 6 luni.
Altfel, poate că sunt mama lui și nu observ, eu îl văd normal, nu observ lucruri mai ieșite din comun în comportamentul lui. Problema lui e singurătatea, nu prea se împrietenește cu nimeni, e mai încet, are mania cumpărăturilor on-line. As vrea să știu dacă mai este cineva sub tratament injectabil la 6 luni, cum se simte, cam ce doza primește, ce speranța are la o viață normală.
2 comentarii
Buna ziua. Vorbiti cu medicul ca in timp sa ii mai reduca doza.
Din cand in cand sa ii faceti si analiza numita Prolactina. E importanta.
Din cand in cand sa ii faceti si analiza numita Prolactina. E importanta.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce medicament anxiolitic e mai bun?
- 2Amitripilina si xanax
- 7Olanzapina creste colesterolul ?
- 12Trittico - Mi se inchid ochii, si ma molesesc imediat.
- 3Abilify efecte secundare
- 0Ma puteți ajuta - Am luat pastile de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 6Schizofrenie paranoida
- 0Durere inima De ce
- 42Schizofrenie paranoida
- 2Spitomin in anxietate.
- 4Pensie de handicap pentru schizofrenie paranodia
- 3Am si eu o intrebare - diabet si olanzapina, mirzaten, arketis
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 17Iau SEROXAT 50MG pe zi, gabaran 300mg, anxiar la nevoie, și zolpidem
- 1Schizofrenie paranoidala
- 2Mania persecuției
Mai multe informații despre: schizofrenia paranoida medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: