Schizofrenie Coduri : F23.1, F 20.00 ce semnifica?

În momentul în care vi se pune un diagnostic, e normal să întrebați medicul care vi l-a pus, ca să vă explice. Nu are nimic de ascuns, eu consider că explicându-vă vă motivează să vă luați medicamentele.
În ICD- 10(clasificarea tulburărilor mentale și de comportament)găsiți :
-F20.0 - Schizofrenie paranoidă
- F23-1-Tulburare psihotică acută polimorfă cu simptome de schizofrenie
Dar repet, discutați cu medicul dumneavoastră să vă dea informații detaliate și să vă confirme diagnosticul, pentru că unii psihiatri folosesc ICD-10, alții DSM IV, sau chiar DSM V, ultimul apărut.

23 ani F 23.1
24 ani F 20.00
26 ani F 20.5
27 ani F 20.5.
Ce parere aveti as putea primii pensia aceea care se i a daca am facut schizofrenie inainte de 26 de ani?
Ceva care poate cnteaza: scrie asa pe biletul de externare: Diagnosticul in CIM 10 este : F 2000.

În legătură cu pensia, interesează-te la Casa de pensii sau la Primăria de care aparții pentru că ei lucrează cu legislația în vigoare.

Sx. dezorganizata cu evolutie continua refractara terapeutic.Oare ce inseamna asta?E ceva legat de schizofrenie?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 38Am fost diagnosticat greşit !
- 12cum poti ajuta un schizofen?
- 21tulburare psihotica polimorfa
- 35Sunt schizo si sunt suparata
- 8mi s-a pus dg de schizofrenie afectiva
- 81Diagnosticul pentru fiica mea este schizofrenie paranoida
- 0depresie sau schizofrenie
- 1ce evolutii au bolile psihice
- 42In Romania se practica terapia ortomoleculara cu niancina pt tratarea schizofreniei?
- 7Schizofrenie - Probleme servici
- 56Schizofrenie: mai sunt si altii in situatia mea?
- 0Dureri de cap, lipsa memoriei, izolare fata de societate, atacuri de panica?
- 9Tulburare afectivă bipolara sau scrizofenie paranoidă ?
- 36Tulburări psihotice acute
- 4Pensie de handicap pentru schizofrenie paranodia
- 0Schizo
- 2Merita sa incerc sa dau bacalaureatul și să fac facultatea de Teologie sau Biologie?
Mai multe informații despre: Schizofrenia tulburarea psihotica polimorfa schizofrenia paranoida tulburarea psihotica acuta