schizofrenie - exista sanse de vindecare?
2 comentarii

Apariţia unor noi antipsihotice în ultimii ani a fost un pas mare înainte în tratamentul acestei boli. Am cunoscut mai multe cazuri de schizofrenici care, cu un tratament corect, trăiau, lucrau, iubeau, erau utili familiei lor şi lumii. Desigur, aceasta nu înseamnă propriu zis vindecare, dar înseamnă că se poate duce o viaţă normală timp de mulţi ani cu această boală.

si prietenul meu are pb de acest fel... ati spus ca poate duce o viata normala timp de multi ani cu medicamente... cam cati ani si ce se intampla dupa acei ani? adica boala nu va mai putea fi controlata la fel de bine?
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21schizofren, singuratic, chinuit
- 1schizofrenia ereditara
- 26Schizofrenia paranoica
- 14nu prea ma pot impaca cu boala mea!
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 8Episod psihotic
- 5Pseudonevroza?
- 626Posesie demonică sau schizofrenie?
- 6Depresia nevrotica si cea psihotica poate coexista?
- 3Schizofrenie
- 11Schizofrenie sau altceva?
- 16Tulburare schizotipala, de compotament, sau schizofrenie?
- 2Schizofrenie si permisul de conducere
- 12Ati avut asa stari sau senzatii?ce parere aveti? mersi.
- 5SCHIZOFRENIE NEDIFERENTIATA.. orice sfat este binevenit
- 67tristete de toamna
- 3Tratamente Schizofrenie
- 5Schizofrenie psihoafectiva
- 2Schizofrenie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: