Schizofrenie paranoida sau Psihoza
Am incercat mai multe tratamente pentru schizofrenie olanzapina seroquel rispolept consta rispen invega seroquel dar cu nici unul nu m am simtit bine ori au dat reactii adverse ori pur si simplu simptomele existau. Mai nou fac injectii cu haloperidol injectabil cu diazepam imi este mai bine. Exista haloperidol pastile? Iar pentru somn am incercat gerodorm, rivotril, dormicum, zolpidem dar au avut efect o perioada dupa care iarasi insomnii. Ce ma sfatuiti?
9 comentarii
Exista haloperidol picaturi.
Vorbiti cu medicul psihiatru, mai exista varianta de Ziprasidona si Abilify in loc de Haloperidol.
Vorbiti cu medicul psihiatru, mai exista varianta de Ziprasidona si Abilify in loc de Haloperidol.
Ma simt bine cu 70 picaturi haloperidol. 20 dimineata 50 seara. Pe langa aceste picaturi mi a mai adaugat depakine 500 mg cate 3 pe zi. Am si o insomnie de ceva timp. Mai iau cate un anxiar de 3 ori pe zi si un zolpidem. La acest tratament exista reactii adverse, ma refer la lipsa de concentrare fiidca vreau sa muncesc.
Multumesc
Multumesc
Nu se intelege intrebarea. Daca va simtiti bine cu el, puteti incerca sa lucrati.
Clara, intrebarea mea este de ce de fiecare data medicul meu imi schimba tratamentul. Depakine nu este prea mult. Eu iau si zolpidem si tot nu ma pot odihni asa bine. Nu dorm mult de la el. Merci
V-a schimbat tratamentul ca i-ati zis ca nu va simtiti bine cu el. Daca vi se pare ca Depakine e prea mult, intrebati medicul daca poate sa vi-l scada. Depinde si de data la care ati avut ultimul episod.
Spuneti-i ca nu dormiti. E foarte important sa dormiti. Poate va schimba Zolpidemul.
Spuneti-i ca nu dormiti. E foarte important sa dormiti. Poate va schimba Zolpidemul.
Eu daca am o anumita problema, Clara acum, aveam probleme cu somnul trebuie sa mi schimbe tot tratamentul. Eram pe invega 9mg ca sa aflu de la alt medic ca da reactii adverse îngrozitoare si mai vroia sa mi dea xeplion. Numai puteam dormi, dureri de cap. Haloperidol in schizofrenie paranoida c am cât e doza necesara. Abilify 15 mg da reactii adverse grave. Multumesc mult
Putea sa va dea si 150 de picaturi pe zi de Haloperidol. Lasati ca stati bine.
Clara inca o intrebare în insomnia cronica la diagnosticul meu ce medicament ar trebui sa iau ca sa pot dormi.
Imovane, Stilnox, Gerodorm, Sanval, toate se dau numai cu reteta de la psihiatru.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Încercarea de a ne găsi iubite nu merită efortul
- 2In cat timp isi face efectul un antidepresiv
- 7Serodeps detalii si informatii
- 7Prozac
- 5Exercitii fizice
- 9Eu chiar sunt Antihristul! Lumea asta este o simulare! Pleroma vine!
- 55Somn hiperfragmentat
- 16S-a vindecat cineva prin credinta?
- 2Psiho traumele cronice se pot trata vindeca?
- 0Imi doresc o prietena