Schizofrenie si permisul de conducere
Poate obtine permis de conducere o persoana care sufera de schizofrenie?
2 comentarii
Buna ziua,
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7schizofrenia este o boala care poate fi controlata?
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 10Zyprexa, se poate lua in timpul sarcinii?
- 17marijuana mi-a provocat shizofrenie?
- 77Zyprexa - efecte adverse pe termen lung
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 9uitati-va ce poate face un schizofrenic
- 7schizofrenia si permisul auto
- 11schizofrenie - sfaturi
- 1Leponex se da doar pacientilor cu schizofrenie?
- 2Anxietate, Depresie, Schizofrenie?
- 2Schizofrenie
- 1Pot sa fac facultatea de psihologie și fara sa profesez dupa daca am schizofrenie?
- 89Dieta ketogenica pentru schizofrenie?
- 6Alte forme de schizofrenie
- 10Schizofrenie
- 2Diagnostic psihiatric gresit - schizofrenie
- 2Pensie schizofrenie reziduala
- 1Gânduri care răspund la alte gânduri, de parcă mi-ar fi inserate în cap
- 2La cât timp se schimbă antipsihoticul in boala de schizofrenie?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: