Schizofrenie si permisul de conducere
Poate obtine permis de conducere o persoana care sufera de schizofrenie?
2 comentarii
Buna ziua,
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
schizofrenia este o boala psihiatrica grava, insotita de halucinatii, vizuale, auditive...de tot felul, deci nu ar fi firesc ca o pers bolnava de schizofrenie sa aiba posibilitatea de a obtine permis de conducere, pt ca isi poate pune in pericol propria viata, dar si a altor nevinovati. Este nevoie sa mergeti (sau pers in cauza) la comisia de sanatate care va va incadra intr-un anumit grad de handicap - deoarece schizofrenia este un handicap. Si nu se poate compara cu un alt handicap (daca va ganditi cumva la acele pers care au handicap locomotor, dar totusi conduc) - vorbim de o boala mintala.
Vorbiti cu medicul de familie si el va va indruma.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12M-am indragostit de o persoana minunata dar cu probleme - ce sa fac?
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 11Posibil diagnosticare gresita?
- 1schizofrenie sau TAB?
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 7Schizofrenie nediferentiata
- 2Schizofrenie
- 4Cei cu schizo !
- 3Xanaxul si fobia sociala.
- 14Mi-am autoprovocat schizofrenie de la supradoza de Spirulina?
- 8Sarcosine, primul supliment dovedit clinic că ajuta împotriva schizofreniei
- 0Educativ - Persoane care s-au filmat in timpul unor episoade psihotice din schizofrenie
- 16Pt persoanele Letargice cu schizo (am noutati)
- 8Cum sa îmi găsesc o ocupație frumoasa in viata și cum sa îmi înfrumusețez viata?
- 8Mă pot angaja că infirmier daca sufar de schizofrenie?
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 11Tulburarea schizoafectiva de tip mixt e schizo ? Se considera schizo ?
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: