Scoatere antidepresiv

02-05-2025
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Am luat o perioada de timp un antidepresiv si acum trebuie sa scad doza ca mai apoi sa scot de tot acel medicament. Asa mi-a zis Dr sa fac. Intrebarea mea este următoarea : voi mai avea simptome depresive daca scot acel medicament din schema de tratament? Dacă starea mea se va înrăutăți fără antidepresiv?
10 comentarii
0
02-05-2025, ora 14:32
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
spune-mi te rog ti-a propus doctorul sa scoti antidepresivul (Oo), sau i-ai propus tu scoaterea lui ?
0
02-05-2025, ora 15:10
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Medicul mia zis să-l intrerup opresc, dar mie cam frica, am mai avut ganduri rele să-mi fac rau singur. Nu eu am fost cu ideea asta să-l scot.
0
02-05-2025, ora 15:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu e un doctor bun atunci. Schimba-l. Daca scoti ad-ul vor reveni starile.
Cunosc doctori care le-au facut rau pacientilor lor scotandu-le tratamentul.
Tu inca nu esti 100 % stabil cu tratament. Iti mai vin ganduri. Cum sa scoti tratamentul?
Tratamentele astea se iau pe termen lung mai ales in astfel de cazuri. Nu te poti juca.
Daca scoti tratamentul si revin starile, ai multe sanse ca la reluarea lui sa nu ti se mai potriveasca.
0
02-05-2025, ora 18:16
identity
Nu este medic/terapeut
identity
@yoyoyo

Ce semnifica (Oo)?
1
03-05-2025, ora 11:35
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
mirare - un ochi mare celalalt mic. asemanator cu ridicarea din spranceana. dar nu sub forma aia agresiva
alte medicamente mai iei ?
0
03-05-2025, ora 12:16
identity
Nu este medic/terapeut
identity
Ok am înțeles acum, chiar nu stiam de aceea am întrebat.
Mai iau alte pastile pentru schizofrenie paranoida si anume: abilify de 10mg, rispolept solutie de 3 ml, orfiril plicuri de 1000 mg, anxiar de 1 mg la nevoie si nootropil (piracetam) de 800.
Am uitat sa menționez ca luam serodeps de 10 mg ca antidepresiv dar oricum mi-l scoate dr meu într-o săptămână cam asa.
0
03-05-2025, ora 13:49
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rispoleptul iti produce depresia.
Daca scoti antidepresivul risti sa nu mai fie eficient daca vrei sa il reintroduci.
Inteleg ca doctorita ta vrea sa sufle si in iaurt sa nu te decompensezi din cauza antidepresivului.
Dar te vei decompensa invers, inspre depresie. Ceea ce pentru ea e mai putin important. Pacientul sufera in depresie.
Fa ce te taie capul. Am incercat sa iti explic cat am putut de bine.
0
03-05-2025, ora 14:55
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
thumbs up clara
0
03-05-2025, ora 15:30
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu stiu ce inseamna asta.
1
03-05-2025, ora 15:45
yoyoyo
Nu este medic/terapeut
yoyoyo
imaginea pt raspuns util, ce o ai in dreptul postarii, in colt dreapta cu degetul in sus :)
am fost placut surprins pt un raspunsul dat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul