Scriu în speranța că mă poate ajuta cineva ! Viața mea e distrusă !

06-11-2019
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Am 22 de ani și povestea mea începe cam așa, de mic copil am fost bătut crunt de mama, dat cu capul de pereți, bătut în beciul casei mai tot timpul, la școală bătut de colegi, acasă de mama. La vârsta de 10 ani am ars de viu rămas singur acasă cu o sticlă de benzină încercând să aprind focul. Am făcut două operații a fost foarte greu. La vârsta de 14 ani un medic m-a lăsat orb, greșindu-mi diagnosticul, am văzut cum e să fii și orb și e groaznic slavă lui Dumnezeu că atunci m-am putut recupera. Relațiile merg foarte prost sunt mai mereu singur. Anul trecut, dar și anul acesta am avut dureri groaznice de cap și atacuri de panică din cauza unui șoc emoțional puternic care practic m-a dărâmat.Chiar acum un an am făcut controale la diverși neurologi, analize, RMN cerebral toate ieșind bine. Cu toate astea doctorii mă îndesau cu pastile de la care îmi era și mai rău. Acum în prezent lucrurile par să se înrăutățească și mai tare, de astă vară mi-au apărut niste flocoane în ochi, am fost la oftalmolog spunându-mi că nu e nimic grav, iar acum 3 zile după o perioadă de 25 de h în care nu am dormit deloc deoarece am avut de muncă, parcă am impresia că atunci când e foarte liniște timp de 1-2 sec aud foarte încet niște voci sau sunt doar gândurile mele habar nu am. Trăiesc cu impresia că am o tumoare pe creier sau schizofrenie, deși în familia mea nu a existat așa ceva. Iar eu sunt perfect conștient de tot ce se întâmplă și îmi îndeplinesc tot timpul sarcinile la serviciu unde sunt destul de stresat. Țin să menționez că mi-am cam pierdut interesul pt lucrurile care înainte îmi făceau plăcere și nu mai pot găsi ieșirea. Dacă mă poate ajuta cineva cu un sfat aș rămâne profund recunoscător ! Vă mulțumesc !
5 comentarii
2
06-11-2019, ora 12:48
Psiholog Chițimuș Cristina
Psihologie, Iași
Psiholog Chițimuș Cristina
Bună ziua,

Apelați la un doctor psihiatru și urmați neaparat si cat mai repede sedinte de terapie psihologica. Ati trecut prin multe evenimente marcante care v-au traumatizat si aveti nevoie sa rezolvați aceste traume. Nu lăsați simptomele sa se acutizeze. Multa sanatate!
4
06-11-2019, ora 19:52
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! Există varianta cu medicul psihiatru. Dar există și o alta. Ați trecut prin multe în viață, puțini dintre noi am fi capabili să ne dăm seama ce înseamnă să trăiești în durere pentru așa mult timp. Credeți în Dumnezeu? Credeți că sunteți cea mai mare Creați a Sa, așa cum este oricare altă ființă umană? Și tot ceea ce facem are un rost, este o mică piesă într-un mozaic nesfârșit pe care doar Hristos îl cunoaște. Munciți mult ceea ce este admirabil, dar încercați câte un pic în fiecare zi să aveți grijă și de sufletul dumneavoastră. Uitați-vă câteva minute la frunzele purtate de vânt, la un copilaș care zâmbește, la ceva atât de mic și firav ca o buburuză ce se așează pe haină. Indiferent cât ne stresăm de mult, tot nu vom scimba faptul că soarele varăsări și mâine, iar firul ierbii va crește necontenit. Este un paradox faptul că suntem atât de mici și aparent neînsemnați pe acest pământ, și totuși un suflet de om face mai mult decât toată lumea aceasta. Vreau să știți că sunteți important pentru Dumnezeu și că El își găsește toată bucuria în dumneavoastră atunci când trăiți o viață frumoasă și curată. Sper să vă fie un sprijin tot ceea ce v-am scris, iar dacă aveți nevoie de cineva care să vă asculte atunci sunt aici. O seară binecuvântată!
1
07-11-2019, ora 22:35
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Dr. Ciubotariu Bogdan, ma iertati ca intervin sa va stric zen-ul, dar prietenul imaginar la care faceti referire, Dzeu, Allah, Yahweh, sau cum s-o mai numi el, ori nu exista, ori e cel putin incompetent sau psihopat.
0
08-11-2019, ora 07:38
Nicu221
Nu este medic/terapeut
Nicu221
Vă mulțumesc foarte multe domnule doctor Ciobotariu Bogdan-Iliuță, voi urma sfaturile dumneavoastră în tocmai. Vă mulțumesc pentru încurajări și pentru că ați avut răbdare să-mi citiți povestea de viață. Sper din tot sufletul ca de acum încolo să se schimbe și viața mea în bine să mă pot bucura de ea. Vă doresc toate cele bune domnule doctor și încă odată vă mulțumesc !
0
13-11-2019, ora 15:52
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Cu mult drag! Dacă mai aveți nevoie de ajutor vă răspund cu multă plăcere. O zi binecuvântată!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.