scuip secretie alba
buna ziua!
acum 2-3 saptamani am avut febra si ma durea rau capul..am fost la spital si mi sa spus ca am o infectie la nivelul amigdalului drepr...de altfel mam si uitat a 2a zi si am vazut o pata alba pe el...mi sa administrat un tratament cu ciprinol si dupa cateva zile am inceput sa scuip o secretie de culoare alb galbuie.dupa o saptamana...aceasta a inceput sa devina alba si pana si astazi ea persista...simt ca am ceva la nivelul gatului...nu ma doare dar pur si simplu este un discomfort...iar dupa ce ma trezesc...si nu numai trebuie sa scuip...
rareori am senzatia ca secretia asta vine si de la nivelul nasului..
mentonez faptul ca acum 3 luni si jumatate am fost diagnosticat cu o forma usoara de tbc pulmonar.iar de o luna am terminat tratamentul intensiv si analizele la plamani miau iesit foarte bine..
acum 2-3 saptamani am avut febra si ma durea rau capul..am fost la spital si mi sa spus ca am o infectie la nivelul amigdalului drepr...de altfel mam si uitat a 2a zi si am vazut o pata alba pe el...mi sa administrat un tratament cu ciprinol si dupa cateva zile am inceput sa scuip o secretie de culoare alb galbuie.dupa o saptamana...aceasta a inceput sa devina alba si pana si astazi ea persista...simt ca am ceva la nivelul gatului...nu ma doare dar pur si simplu este un discomfort...iar dupa ce ma trezesc...si nu numai trebuie sa scuip...
rareori am senzatia ca secretia asta vine si de la nivelul nasului..
mentonez faptul ca acum 3 luni si jumatate am fost diagnosticat cu o forma usoara de tbc pulmonar.iar de o luna am terminat tratamentul intensiv si analizele la plamani miau iesit foarte bine..
3 comentarii
trebue sa te vada la ORL
aa...si am uitat sa spun ca am fost si la medicul de familie care mi-a recomandat sa fac un exudat faringeal.iar chestia albba de pe amigdal tot exista..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 3efecte negative polidin-gantamicina injectabila la copii
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 5dureri in gat si febra foarte mare
- 4febra si frisoanele
- 1febra mare si dureri de cap
- 1febra de 10 zile?
- 2febra de 5 zile la fetita 1 an si 3 luni
- 0febra in sarcina
- 5cate zile dam Zinnat la otita?
- 1infectii
- 2racita... sa trec pe antibiotice chiar daca nu fac febra?
- 2dureri abdominale si febra
- 1Gripa (febra, frisoane si fruntea si obrajii grei)
- 1dureri mari in git si febra de 5 zile!!
- 0febra de 4 zile
- 0Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
- 1Am febra 37.3
- 0Alergie la paracetamol si aspirina
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
Mai multe informații despre: Febra
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: