scurgeri maroni

08-06-2006
lorelei
Nu este medic/terapeut
lorelei
am inceput sa am scurgeri maroni intre menstruatie, am fost la medic (tin sa precizez ca in aceea perioada nu imi incepusem viata sexuala ) iar medicul s-a multumit sa imi fac un simplu ecograf si sa imi spun ca sunt cauzate de efortul prea mare sau de la rece.Iar ca si tratament mi-a prescris calciu lactic si vitaminele elevit, dar nu au avut nici un efect
intre timp mi-am inceput viata sexuala scurgerile nu au incetat si am fost la alt medic acesta mi-a spus ca e o dereglare hormonala si mi-a recomandat sa iau lo-femenal timp de 3 luni, sunt deja la a 3 luna decand iau, dar la ultima menstruatie numai primele 2 zile am sangerat iar apoi timp de 5 zile am avut acele scurgeri maroni.
Era sa uit, la ultimul ecograf mi s-a spus ca am un mic chist la ovarul drept, am intrebat ce trebuie sa fac ca sa il tratez mi s-a raspuns ca nu e nevoie sa il tratez.
As dori sa stiu si eu care e cauza scurgerilor maroni si cum se pot trata
Va multumesc
1 comentarii
0
09-06-2006, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
Foarte probabil este un chist functional si el va trece sub tratamentul cu anticonceptionale. Medicul la care ati fost prima data(atunci cind erati virgina) nu avea ce face mai mult, echografiul era singura varianta de a va consulta(tocmai pentru ca erati virgina).
cauza acestor singerari maronii este foarte probabil hormonala, asa cum vi s-a spus deja.Anticonceptionalele pot fi o solutie(nu stiu daca Lo-Femenal.)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: