Scurgeri vaginale maronii

13-02-2019
Adi_nela
Nu este medic/terapeut
Adi_nela
Buna seara. Am o problema de cateva luni. In luna august 2018 am renuntat la anticonceptionale dupa 2 ani. Cat timp luam anticonceptionalele in fiecare luna aveam de prin ziua 9-11 o scurgere maronie cu flux variabil, pana incepea menstruatia. Dupa ce am renuntat la ele, problema persista. Am fost la medic, am facut papanicolau si mi-a iesit o infectie destul de urata. Am tratat-o, am facut cultura dupa tratament a iesit rezultat curat. Din decembrie i-am spus medicului meu ca vreau sa raman insarcinata. Mi-a prescris duphaston din ziua 16 pana in ziua 25. In prima luna dupa a 4-a pastila de duphaston a inceput iar scurgerea. In a doua luna dupa prima pastila, iar acum trebuia sa iau de azi dar iar am scurgere maronie. Aceasta scurgere tine pana prin ziua 25-26 ce imi vine menstra.
Ar trebui sa merg iar la consult? Tin sa precizez ca in prima luna am vorbit cu medicul si a spus ca sa stau mai mult linistita.
Ce poate fi aceasta scurgere ce imi da batai de cao luna de luna?
3 comentarii
0
15-02-2019, ora 09:20
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

va recomandam sa va intoarceti la medic si sa ii spuneti despre ce este vorba, el va cunoaste istoricul medical si este cel mai in masura sa va dea un raspuns corect

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
0
16-02-2019, ora 11:32
V R
Nu este medic/terapeut
V R
Buna ziua, am 20 ani, menstruația de jumate de an mi se începe în fiecare lună pe data de 14 strict, de alaltăieri seara mau început dureri in spate și în sini, am avut febră 38-39, eri am avut scurgeri maronii, dureri de cap, dureri in ovari și puțină greata, ce poate fi?
De doi ani am contact sexual neprotejat.
0
19-02-2019, ora 09:14
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

online nu aveti cum sa primiti un diagnostic corect; mergeti la un medic pentru un consult si eventual alte investigatii

O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: