scurgeri vaginale foarte dese, usturimi la urinare

09-05-2009
haleka
Nu este medic/terapeut
haleka
Buna ziua! Am o mare problema. De cateva luni, am inceput sa am niste scurgeri vaginale, foarte dese. Nu m-am dus la medic imediat, ci dupa cateva luni bune. Doamna doctor la care am fost, (la un medic particular din Braila) mi-a zis ca am o ciuperca, dar nu era sigura, asa ca mi-a dat mai multe antibiotice (Aciclovir, Nizoral, Summa-med). Nu mi-a luat probe pentru laborator pentru ca trebuia sa plec la Bucuresti. Pe langa antibiotice, dansa, mi-a dat 3 tipuri de ovule (Betadine, Flagyl..), si de asemenea, mi-a spus sa fac spalaturi cu Tantum-Rosa si sa ma ung cu 2 alifii dimineata si seara (Canesten). In schimb, dupa ce mi-am pus ovulul Betadine, am facut imediat o alergie, mi s-a umflat vaginul. Dupa o saptamana am fost la un alt medic, in Bucuresti, care mi-a luat secretie pentru laborator si acum astept analizele. In ziua urmatoare am inceput sa am usturimi puternice cand mergeam la toaleta. Se poate sa fi racit intre timp? (am fost la mare de 1 mai cu cortul si mi-a fost cam frig..). Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un sfat! Multumesc anticipat!
P. S.: nu am scris denumirea tuturor medicamentelor pe care mi le-a prescris primul medic deoarece nu mi le amintesc pe toate (denumirile).
6 comentarii
0
09-05-2009, ora 12:05
alessia5158
Nu este medic/terapeut
alessia5158
asteapta rezultatul analizei bacteriologice a secretiei vaginale cu care de fapt ar fi trebuit, inainte de orice tratament, sa incepi !!.apoi te duci si faci si o urocultura ca sa vezi daca nu ai si o infectie urinara...intarzierea de cateva luni a vizitei la medic probabil ca a avut drept consecinta o migrare a infectiei
0
17-05-2009, ora 21:39
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
nu ai mentionat ce anume te doar cind urinezi..te ustura insasi orificiul vaginul sau intr-un fel vizica urinara?
daca ai usturimi in zona vaginului poate fi o infectie, care (cum ai zis si tu ca ai fost la mare) din apa ai si putut so iai..sau din cauza folosirii chiloteilor de sintetica.dca e asa, si anume dureri la vagin, atunci poate fi vorba de o candida, care are ca simptome dureri, usturimi, scurgeri(uneori brionzoase, albicioase).
sau daca e ceva legat de vizica urinara si daca mictiunea e cu dureri si usturimi(uneori chiar mai ca nu pina la lacrimi), si daca uneori se intimpla si cazuri cind nu poti urina sau din contra prea des urinezi, poate fi vorba de cistita.care putea aparea in urma unei raceli, sau pur si simpli a unei mici infectii capatate anterior..
daca analizele secretiei sunt bune, incearca sa faci si analiza de urina..Numa bine!!
0
17-05-2009, ora 22:21
haleka
Nu este medic/terapeut
haleka
multumesc mult de sfaturi! Analizele mi-au iesit bune, am fost la farmacie si mi-a dat urinal, mi-a trecut. Cand am fost la mare nu am facut baie in mare, apa de 1 mai e prea rece, si a fost frig afara. va multumesc!
0
17-05-2009, ora 22:38
natalia91
Nu este medic/terapeut
natalia91
nu-i pentru ce..daca vor ma aparea asaprobleme sa dai analiza de urina(nu va incurca niciodata pentruprofilaxie), ca sa vezi sa nu ai doamne fereste veo cistita..pentru ca eu sinfura am avut cistita, si nu am lecuito la timp si sa trasnformat in pielonifrita..asa ca ai mare grija de sanatatea ta..Pe curind!
0
15-08-2018, ora 00:17
Dpo
Nu este medic/terapeut
Dpo
Bună ziua...de la un timp am usturimi insuportabile în timpul urinarii...și ma doare clitorisul
Mă poate ajuta cineva?
De la ce a apărut aceasta și cum pot să-l tratez noaptea nu pot dormi din cauza durerilor.
0
22-10-2018, ora 00:41
marina79
Nu este medic/terapeut
marina79
Dpo, ai rezolvat ceva?Am aceleasi simptome si nu stiu cum le pot da rezolvare!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •