Scurgeri vaginale singerii
Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii
Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am o fetita de 11 ani... si de 2 ani are o scurgere alba
- 3Mi-am oprit ciclul si de cateva zile imi curge un lichid maroniu
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 14scurgeri :D
- 3lauzie... miros neplacut al scurgerilor + stari de ameteala
- 5probleme sexuale si genitale
- 9ce este aceasta scurgere alba, nu ma mananca, nu ma deranjeaza, e alba laptoasa
- 4scurgere albicioasa cand urinez...
- 3scurgere spumoasa de culoare alba
- 10pierderi vaginale alb-galbui
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 6Scurgeri vaginale urat mirositoare de vreo doua saptamani
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 1Scurgeri vaginale.
- 4Scurgere vaginala anormala
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 0Prezint mancarimi, scurgeri, 3 formatiuni crescute in zona vaginala.
- 1Intrebarea mea este daca scurgerea aceasta este menstruatia?
- 1Candidoza?
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: