Scurgeri vaginale singerii

Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii

Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1scurgere vaginala
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 4am si eu nevoie de un sfat: nu mi-a venit menstruatia
- 3scurgeri vaginale albicioasa cu un miros mai neplacut de cateva luni
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 4dupa ce am terminat blisterul, am o scurgere mai intensa
- 5scurgerea vaginala se trateaza cu ovule?
- 4vreau un bebe
- 4am anumite scurgeri rozalii maronii in perioada fertila
- 7spotting LOGEST
- 5menstruatie lipsa 2 saptamani
- 6Simt simptomele sarcinei atat de devreme?
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 0Scurgeri vaginale - candida - Rog sfatul unui medic
- 4Scurgere ciudata
- 2scurgeri vaginale - galbiu
- 0scurgeri de sange la ovulatie, menstruatie intarziata
- 1Candidoza?
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: