Scurgeri vaginale singerii
Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii
Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7secretii (scurgeri) alb-galbuie
- 4de ceva vreme imi curge o secretie destul de urata...
- 3amandoi avem probleme in zona genitala...
- 4scurgeri maronii
- 3infectie?
- 4scurgere alba, laptoasa, inflamatie, durere.
- 8Prietenei mele ii curge un lichid urat mirositor
- 4scurgere dupa Lomexin
- 9ce este aceasta scurgere alba, nu ma mananca, nu ma deranjeaza, e alba laptoasa
- 5insarcinata in 18 saptamani si 4 zile, am niste scurgeri vaginale
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 10scurgeri vaginale
- 6de ce intarzie menstruatia?
- 6de o sapt, am o scurgere foarte urat mirositoare, alba
- 3Scurgere ciudata dupa folosirea capsulelor vaginale POLYGYNAX
- 0scurgeri vaginale
- 3Scurgeri vaginale abundente
- 1Roseala pe chiloti
- 1Nu vreau sa merg la ginecolog
- 1Cocobacili în frotiu cervical
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale