Scurgeri vaginale singerii

Buna ziua!
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
Stie cineva-m-ar interesa si opinia unui medic- care ar putea fi cauzele unor singerari intermenstruale? Acum citeva zile am avut scurgeri maronii insotite de dureri de burta, apoi au devenit incolore, ca albusul de ou cu firisoare singerii, iar astazi an avut din nou o usoara singerare. Mentionez ca sunt la 2 saptamini dupa menstruatie. In vara am facut un test papanicolau care a iesit negativ, am facut un tratament - atit eu cit si sotul- pentru o infectie vaginala cu chlamidya. Tratamentul a fost facut timp de 3 luni, dupa care mi s-a recoltat o lama, testul fiind negativ.
1 comentarii

Ar trebui sa repeti vizita la ginecolog si sa faci o ecografie pelvina.poate fi vorba tot de o infectie genitala.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scurgere alba
- 7sex neprotejat dupa o zi de la menstruatie
- 6scurgere alb-galbuie - este grav?
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 3sterilet si scurgere vaginala
- 5scurgeri albe branzoase - infectie sau alta afectiune?
- 3scurgere vaginala alb-branzoasa
- 6scurgeri vaginale foarte dese, usturimi la urinare
- 12scurgere vaginala
- 7am scurgeri vaginale de culoare verzuie
- 1scurgeri vaginale
- 4Scurgeri vaginale abundente si urat mirositoare
- 3am niste scurgeri de culoare alba in cantitate mica
- 4Scurgere ciudata
- 2Scurgeri vaginale abundente
- 9Inflamatie cu scurgere albicioasa-galbuie
- 3am nevoie de sfaturi :( este a treia zi in care menstruatia imi intarzie
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35