infectie in gat si scurgere galbuie
Eu sunt racita in gat(mai exact am o infectie), si iau antibiotic (augmentin 1mg) si in urma cu 2 zile am avut contact sexual oral cu prietenul meu. Credeti ca este posibil sa-i fi transmis si lui infectia mea din gat, pt ca i-a aparut o scurgere galbuie nu abundenta, dar fara sa-l doara sau sa aibe altesimptome cum ar fi mancarimi, usturare in timpul urinarii sau altceva? multumesc
4 comentarii
cam cat de obsedati puteti fi?
si cand ai nasul infundat ii faci sex oral? ai fi in stare sa te sufoci cu scula lui in gura?
si cand ai nasul infundat ii faci sex oral? ai fi in stare sa te sufoci cu scula lui in gura?
Ma asteptam sa primesc un raspuns de la o persoana avizata, nu de la una care are o minte atat de ingusta si probabil se simte frustata.
Daca nu sti despre ce este vorba mai bine iti vezi de treaba pt ca risti sa devii penibil/penibila.
Daca nu sti despre ce este vorba mai bine iti vezi de treaba pt ca risti sa devii penibil/penibila.
nu cred ca infectia ta din gat se poate transmite organului genital al prietenului tau. totusi este posibil ca scurgerea lui sa fie datorata unei raceli infime sau a unei boli pe care a contactat-o pe la bazin sau de pe la o toaleta comuna.la un antrenament.nu e musai sa te simti tu culpabila
trebuie sa mearga la un medic sa i se stabileasca natura infectiei.totusi imi sustin ideea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt normale scurgerile vaginale?
- 2De cateva zile ma confrunt cu scurgeri vaginale nespecifice
- 12Scurgere alba care a revenit
- 5o infectie bucala
- 9ce este aceasta scurgere alba, nu ma mananca, nu ma deranjeaza, e alba laptoasa
- 7Sunt insarcinata si de ceva timp o scurgere branzoasa insuportabila
- 3scurgere maro inchis!!!
- 12Limfogranulomatoza veneriana
- 14scurgeri vaginale urat mirositoare
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 10pierderi vaginale alb-galbui
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 4Scurgeri, mancarimi vaginale
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 3jena neobisnuita in gat
- 2scurgeri maronii inaintea menstruatiei
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?