Am scurgeri abundente in timpul sexului

30-07-2013
georgiana112
Nu este medic/terapeut
georgiana112
buna ziua,
numele meu e georgiana. cred ca am o problema si as avea nevoie de sfatul unui specialist. am 22 de ani, am iubit de un an si jumatate. viata noastra sexuala e regulata, ma simt foarte bine dar am scurgeri abundente in timpul sexului. nu stiu de ce dar poate faptul ca am o durere in zona ovarului stang cu vreo doua saptamanai inainte de menstruatie, poate avea vreo legatura.
va rog sa ma sfatuiti.
multumesc anticipat
2 comentarii
0
31-07-2013, ora 10:29
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Durerea de ovar cu doua saptamani inainte de menstruatie arata ca ai ovulatie. Practic nu trebuie sa te ingrijoreze acest simptom.
In ceea ce priveste scurgerile din timpul actului sexual, nu cred ca se poate face ceva, asa sunt unele femei, au o lubrifiere excesiva. Daca nu ai mancarimi, usturimi, dureri, etc, atunci este doar o lubrifiere excesiva care din pacate nu se poate trata caci nu este o afectiune medicala.
0
27-10-2013, ora 09:14
georgiana112
Nu este medic/terapeut
georgiana112
dar lubrifierea nu este normala. scurgerile nu sunt incolore. sunt albe, vascoase si abundente. cu cateva zile inainte de menstruatie aceste scurgeri se intensifica dat doar in timpul actului sexual. e dizgratios.mentionez ca nu sunt urat mirositoare si nu ma mananca. ce sa fac?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •