Scurt circuit la creier?
Buna ziua...mama a lesinat de vreo 4-5 in ultimii 2ani, si acum s-a hotorat sa faca un tomograf, iar medicul i-a spus ca are scurt circuit la creier.Ce este aceasta boala/chestie.Cat de grava este problema mamei?Viata ei este in pericol?
5 comentarii
A fost la consult...a facut si tomograf si ia gasit "chestia "asa cu scurt cuircuitul, Doctorul a spus ca intr-o zona, sangele circula mai greu, sau cel putin asa am inteles eu.deci care stiti, mama are vreo problema grava sau care se poate remedia?
ceea ce numeste medicul, , scurt circuit" ar insemna Atac ischemic tranzitoriu, dar ca sa intelegeti mai multe cititi despre
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Mama are 42 de ani. Medicul ia prescris un medicament pentru 20 de zile(nu mai stiu cum se cheama...era ceva cu "de.".Si dupa aceste 20 de zile trebuie sa se reintoarca la control..As dori sa aflu va rog frumos daca boala ei se poate remedia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 5senzatie de lesin si stari de voma
- 2Senzatii de lesin
- 6Nevoie ugenta de ajutor: amortela, agitatie, batai ale inmii, greata, lesin
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 7epilepsie DA sau NU?
- 3Lesin din cauza unei sensibilitati rectale
- 5De ce credeti ca am simtit ca-mi pocneste creierul?
- 0Atac cerebral sau lesin?
- 4Exista riscul unei boli grave?
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 6Creier suprasolicitat
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 3Ameteala, cazut jos din picioare?
- 1lesin in capul pieptului
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 1Ameteala puternica - lesin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: