Scurt circuit la creier?
Buna ziua...mama a lesinat de vreo 4-5 in ultimii 2ani, si acum s-a hotorat sa faca un tomograf, iar medicul i-a spus ca are scurt circuit la creier.Ce este aceasta boala/chestie.Cat de grava este problema mamei?Viata ei este in pericol?
5 comentarii
A fost la consult...a facut si tomograf si ia gasit "chestia "asa cu scurt cuircuitul, Doctorul a spus ca intr-o zona, sangele circula mai greu, sau cel putin asa am inteles eu.deci care stiti, mama are vreo problema grava sau care se poate remedia?
ceea ce numeste medicul, , scurt circuit" ar insemna Atac ischemic tranzitoriu, dar ca sa intelegeti mai multe cititi despre
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Accidentul vascular cerebral, care poate fi tranzitoriu si definitiv.(tastati pe Google..scurt circuit la creier)Ce varsta are mama??cereti medicului detalii, cauze, tratament, ar trebui supravegheata macar prin medicul de familie.
Mama are 42 de ani. Medicul ia prescris un medicament pentru 20 de zile(nu mai stiu cum se cheama...era ceva cu "de.".Si dupa aceste 20 de zile trebuie sa se reintoarca la control..As dori sa aflu va rog frumos daca boala ei se poate remedia
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4senzatie de ameteala, lesin
- 4puls accelerat, stare de lesin, amorteala a mainii
- 3o persoana care lesina se poate trezi singura?
- 5lesin.. si mi-e frica sa mai merg la scoala
- 4tulburari neurovegetative (rog frumos un medic)
- 6atac de panica = transpiratie, lesin, tremuraturi
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 13De la ce mi-a fost rau?
- 6durere imensa de cap, friguri, tremurat necontrolabil, limba grea si amortita si senzatia de lesin =
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 7Senzatia de minte in ceata
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 4Nu stiu ce sa fac... lesin la sala de sport
- 17Probleme digestive?
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 3Copil care lesina cand se discuta despre anatomie
- 3One small step for man, one giant leap for mankind
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: