scuze ca postez aici...

22-03-2012
andrei2012
Nu este medic/terapeut
andrei2012
SUNT COMPLEXAT, NU MAI IES DIN CASA.. ACUM CA A VENIT VREMEA FRUMOASA MA IMBRAC MAI GROS SA NU MI SE VADA GRASIME... Am incercat tot felul de diete. am baut ceai verde... degeaba, , slabeam 2, 3 kg maxim si gata..
sunt baiat, am o inaltime de 1, 89, 90 - 105 kg.. sincer.. nu arat f gras ca sunt inalt.. la picioare sunt bine. la maini sunt bine.. tot tot.. singura problema. imi iese burta in evidenta si 'tatele'.. ceea ce urasc... si soldurile.. as dori va rog eu din inima... O DIETA GARANTATA !!! de slabire rapida.. pentru ca vine vara :((, doar cei care au incercat.. nu sa vorbiti de pe alte forumuri.. cu diete.. spuse din povesti
1 comentarii
0
22-03-2012, ora 07:03
EllyAna
Nu este medic/terapeut
EllyAna
4 litri de apa pe zi si sport, in special alergat... Tine-o Asa o Luna si ai sa vezi rezultate
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul