Se culcă îm timpul actului...

19-07-2018
Dumitru Neluț
Nu este medic/terapeut
Dumitru Neluț
Bubă ziua. Am și eu o problemă mai veche și mai delicată. în urmă cu mai mulți ani datorită unor contacte sexuale neprotejate am luat blenoragie.Am fost la doctor de citeva ori după care ultima dată m-am tratat singur cu sinerdol și atât. Cu timpul am început să am probleme culcînduse în timpul actului. De-a lungul timpului am fost la mai mulți doctori care mi-au prescris fel și fel de rețete majoritatea naturaliste. Ultimul Dr la care am fost acum 9 luni mi-a prescris în tratament și Maraton forte.După aceste 9 luni am devenit dependent de acest medicament care mi-a micșorat timpul partidelor de sex la cîteva secunde sau la fel se culcă și am erecție cînd este deja moale.Nu știu ce tratament să mai urmez la cine să mă mai duc și ce să mai fac. Ași dori și eu un răspuns cu un tratament de urmat, specific boli mele. La fel am detaliat de fiecare dată când am mers la doctor dar se pare că este mai grav decât ași fi crezut. Vă mulțumesc anticipat..
1 comentarii
0
20-04-2022, ora 13:38
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Dumitru, multumim pentru curaj si pentru detalii !!
Este clar ca este vorva despre un sindrom de asteptare nervoasa a nereusitei sexuale. Ar fi bine sa consultati un sexolog sau un psiholog cu specializare in medicina sexuala pentru a clarifica care este originea acestei frici. Dupa care se poate exclude si o problema de sanatate : consultul medicului urolog si desigur verificarea fonului hormonal.
AUTOTRATAMENTUL DEOBICEI NU DUCE LA EFECTE DE DURATA, MAI ALES DACA IN PROFUNCIME SE ASCUNDE SI FRICA DE INTIMITATE, CONVINGERILE NEGATIVE DESPRE SEX SI O EDUCATIE FAMILIALA HIPERPROTECTIVA. TOATE ACESTEA NUMITE MAI SUS, SUNT PREMIZE PENTRU :
- EJACULAREA PRECOCE
- DISFUNCTIA ERECTILA
- ANXIETATEA DE PERFORMANTA
- ALIBIDEMIA PSIHOGENA ...ETC

SANATATE SI SUCCESE VA DORIM !!!
Cu respect, Dr. ADRIAN SADOVNIC, sexolog (urolog-androlog)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.