Se pare ca o iau razna:( | Forumul Medical ROmedic

Se pare ca o iau razna:(

79 comentarii 1 23 ÃŽnainte ›
0
21-06-2012, ora 20:51
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
LUCIARARO: Trimite-ti-mi va rog mult mailul!
0
14-01-2013, ora 13:35
adi2013
Nu este medic/terapeut
adi2013
Alessandra M Si eu am aceleasi stari de 3 saptamani, mi-am facut analizele si au iesit bune.Ma simt lafel ca tine confuz si parca nu stiu ce se intampla cu mine.Am si dificultati in vorbire cateodata. Cand incerc sa fac ceva parca nu mai gandesc, nu mai stiu ce fac.Sunt niste stari foarte ciudate. Te rog sa imi spui daca ai rezolvat. Ai fost la un doctor ? De astazi 14.01.2013 a inceput scoala si ma simt rau. Am fost si la un medic psihiatru care mi-a zis ca sunt stari de anxietate. Mi-a dat tratament dar fara efect. Tu ai rezolvat problema?
0
18-01-2013, ora 14:29
alexxs
Nu este medic/terapeut
alexxs
Si eu ma simt rau da nu stiu daca are rost sa imi scriu povestea ca sa fiu criticat dupa ca-s lenes si multe altele ca eu nu vreau cu adevarat, ca mult tine de mine si altele.Asta e se pare ca sunt un idiot.
0
06-03-2013, ora 11:34
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Nu mi-am rezolvat problema inca..incerc sa merg mai departe asa cu toate starile astea..e foarte greu..insa trebuie sa fim optimisti..imi vad de facultate..de viata mea exact asa cum e ea si seara de seara dorm cu aceeasi dorinta..ca maine sa imi fie mai bn..sanatate multa tuturor
0
06-03-2013, ora 15:11
Cheyenne
Nu este medic/terapeut
Cheyenne
Ar trebui sa vizitezi mai des acest forum, sunt multe sfaturi interesante. Oricum, daca vrei, putem vorbi mai multe, imi lasi adresa de Yahoo pe privat si te adaug in lista.
0
08-03-2013, ora 10:58
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Am si eu o intrebare pt toti cei care sufera sau s'au vindecat..te poti face bn cu medicatia indicata de psihiatru..nu ma pot decide..as vrea sa trec peste prin autocontrol dar simt ca as avea nevoie si de putin ajutor. Acum ma deranjeaza cel mai tare derealizarea asta si confuzia din capul meu..ce sa fac? Astept un sfat va rog mult. Sanatate tuturor
0
09-03-2013, ora 12:06
adi2013
Nu este medic/terapeut
adi2013
Alecsandra imi poti lasa un email de contact ceva sa vorbim? am si eu aceleasi stari de 3 luni. Imi e teama sa ies din casa, cand merg imi e rau.
0
14-03-2013, ora 23:03
Ionut_grigore
Nu este medic/terapeut
Ionut_grigore
Buna seara tuturor, pot sa va spun ca dupa atata timp, fara medicatie, fara psihoterapeuti, fara nimic special, doar incapatanarea de a merge mai departe in ciuda tuturor dificultatilor, o vointa inumana de a infrange insa si deznadejdea suprema, aceea de a numai avea nici SPERANTA, pot sa va spun ca lucrurile merg inspre bine, s au cel putin asa consider eu, am invins depersonalizarea, singura lupta care o mai dau este cea cu derealizarea, dar simt ca numai este ca la inceput, numai vad lumea ca prin vis, cum mi se parea ca o vad la inceput, acum am inceput sa am feeling ul Acela de spatialitate ( care nu exista in timpul derealizarii), am inceput sa fiu constient de imensitatea cerului, lacurilor, intr un fel s au altul, culorile care le percep acum sunt park mai vii, lucru care nu exista in perioada derealizarii, si asta doar prin sport, pt ca am inteles ca prin sport se elimina anumite enzyme, hormoni, care fac sa dispara anxietatea, capataiul de baza al depersonalizarii si derealizarii, pt ca de fapt depersonalizarea intretine derealizarea, sunt interdependente intr un fel s au altul, iar combustibilul lor este insa si anxietatea, factorul cheie, aici trebuie facut ceva, credinta cat cuprinde, optimism, iesiri foarte mult cu prietenii care te distrag de la problemele care te coplesesc...sunt multe de discutat, sincer mi ar placea sa ne intalnim mai multi care au aceasta problema si sunt convins ca impreuna ne ar fi mai usor sa trecem peste.O seara minunata si multa multa Sanatate.
0
22-03-2013, ora 19:58
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Nu stiu daca mai este cineva pe aici care sa aiba rabdare sa imi mai raspunda la inca o intrebare.am sa dau mai intai un exemplu de situatie iar apoi intrebarea: vorbeam cu mama mea la telefon..si m--a intrebat daca azi e ultima noapte muncitoare a prietenului meu dupa care urmeaza sa fie liber..pe moment in capul meu parca nu mai era nimic..parca era gol..nu stiam ce sa raspund..parca nu mai stiam ce zi e azi nimic...cu toate ca dupa cateva secunde am raspuns pt ca aveam acel raspuns...stiam ca e vineri si ca mai are si maine de munca...spuneti-mi va rog...asta este de la anxietate..? Mi- as dori sa imi raspunda cineva care stie cu certitudine raspunsul.vi se pare ca innebunesc? Nu stiu..eu am asa o panica imensa...nu mai sunt sigura pe mine cu nimic...anxietatea m-a facut din om neom...inca ceva...ii faceam pachetul prietenului meu...si mama lui mi-a zis sa ii dau o punga...am deschis sertarul cu pungi..si parca imi era frica sa ii dau o punga...sa nu cumva sa ii dau una nepotrivita...in fine...nu stiu...poate daca as avea mai multe cunostinte despre cum ajungi sa innebunesti nu mi-as mai face atatea griji...Astept un raspuns va rog din tot sufletul..
0
22-03-2013, ora 23:27
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
buna eu iti las un mesaj privat si tu o sa ma cauti de vrei si vb am sa iti spun multe
0
22-03-2013, ora 23:34
BVeronica
Nu este medic/terapeut
BVeronica
am incercat sa iti las un mesaj dar optiunile tale sunt private
0
23-03-2013, ora 10:43
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Nu reusesc sa dau de tine veronika, lasa-mi te rog id sau zi-MI cum sa te caut pe facebook te rog.
0
24-03-2013, ora 13:18
Ionut_grigore
Nu este medic/terapeut
Ionut_grigore
Buna la toata lumea, doar ce am mai intrat si eu aici si tocmai ce am vazut aceste postari care emana ff multa teama, deci e o anxietate care o inteleg perfect.Din nefericire pe site urile de specialitate din romania nu prea gasesti mai nimic care sa te ajute cu ceea ce traversezi, dar eu stiind engleza am inceput sa intru pe site uri din afara si credeti ma k e alta liga, acolo ai parte de tot ajutorul posibil, aproape k nu ti mai trtebuie doctori, va spun sincer k am ramas profund impresionat de ce am gasit acolo, tot felul de adolescenti, baieti tineri, fete si femei care dupa 2-3 ani au ajuns sa sa se vindece de dp/dr intr-o singura zi, ideea e k solutii gasesti numai pe site urile din afara si raspunsuri de tot felul.
In legatura cu intrebarea ta, iti pot spune cu certitudine k nu ai cum sa innebunesti, e doar panica care tu prin nesigurantati o creezi, pt ca si eu am asa ceva de un an si, dar am invatat sa controlez aceste stari, am noroc ca am invins depersonalizarea si acum mai am doar un singur obstacol, dar credeti ma da ti un search pe youtube, scrie ti derealization si uitati va la clipurile acelea in care cei mai multi au invatat sa reintre in realitate adica sa fie din nou k inainte.Multa sanatate va urez.
0
26-03-2013, ora 15:57
alexxs
Nu este medic/terapeut
alexxs
ce-i de facut eu unu m-am saturat numai sa rabufnesc sa ma enervez din orice.
0
26-03-2013, ora 16:01
alexxs
Nu este medic/terapeut
alexxs
sunt multe de zis referutor la cazu meu nici nu stiu ce sa zic, nu stiu cred ca cel mai bine ar fi sa vb intai cu cineva numai in privat, separat, pentru ca mi cam teama sa scriu aici nici nu stiu ce ca sunt f negativist m-am saturat de tot si cred ca odata ce scriu trebuie sa accept si critici si ce mi se mai zice.nu stiu mi teama si acuma cand scriu ca sunt incoerent rau.
0
26-03-2013, ora 16:06
alexxs
Nu este medic/terapeut
alexxs
cred ca sunt blestemat, am fost si la psihaitru dar nu au prea luat in serios ce am zis, au zis ca nu am nimica mai mult si ca fac doar pe smecheru si ca cer atentie si mi si teama sa mai merg la altu dupa, la ultimu psihiatru intrebandu-ma mo facut sa palng sa ma agit sa ma simt trist iar eu cand sunt asa rabufnesc devin agresiv simt c a e ceva ca ma zgarie inauntru ce am achinuie am facut scandal rau am lovito pe psihiatra, urlam cand ma tineau plamanii si palngeau de a venit mama din hol si un alt doctor din cabinetu vecin..cred ca am facut scandal yun pic si ca nu prea mai vream sa iau medicamnete dar le-am luat cam cu greu.am luat carbamazepina, xaanax si triapidal. dar nu si-au facxut efect, tot cama asa eram nemultumit etc.
0
20-04-2013, ora 12:26
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Buna tuturor care sunt pe aici..am si eu ceva de zis si as vrea sa cititi tot ce va spun deoarece e foarte important..Dupa cum bine stiti ma confrunt cu o stare de anxietate sau depresie anxioasa sau atacuri de panica sau toate combinate..ei bine la mine totul a inceput de la un atac de panica in urma caruia am ajuns sa imi fie frica de orice..mi se facea frica si cand batea cineva la usa..ma apuca starea de anxietate deoarece vroiam sa fiu doar cu cei apropiati sa nu stie nimeni altcineva cu ce ma confrunt. Am trecut si inca trec prin stari urate..insa acum sunt mult mult mai bine datorita unui lucru pe care o sa vi-l spun si voua.Am luat tratament..mi-a fost bine o perioada dupa care dupa ce lasam tratamentul la indicatia medicului pentru ca ma simteam exceptional..reveneau starile mult mai grave poate de 2 3 ori mai grave si de fiecare data se adauga inca un simptom derealizare depersonalizare frica de multe chestii, sa nu fac rau cuiva, sa nu ma arunc pe geam, care nu erau decat ganduri anxioase dar care ma terminau complet nu mai ieseam din casa de frica, soarele ma termina, nu mai puteam sa gandesc logic, nu mai stiam ce am facut cu o ora in urma sau de ce m-am certat cu prietenul meu..lucruri importante pe care le uitam..am incercat sa iau iar tratament sa fac psihoterapie si multe altele...dar din ce in ce mai rau..ei bine acum o saptamana eram terminata, nu mai eram eu..parca innebunisem imi era frica sa ies din casa sa nu mi se faca rau imi era frica sa spun un cuvant sa nu gresesc adica sa nu ma exprim gresit, ma intrebam daca cumva visez sau asta e realitatea, la propriu ma intrebam parca simteam ca visez ca nu mai sunt eu.Ei bine, ce am facut a fost sa caut pe net o metoda naturala, fara medicamente sa scap de problema mea cu anxietatea, vreau sa zic ca am dat pe youtube de un filmulet..era o conferinta ceva intre psihiatrii, psihologi s.a in care se vorbea despre EFT..eliberare emotionala..daca o sa cautati aceasta metoda pe net o sa gasiti si incercati sa o practicati zi de zi de cateva ori pe zi si o sa vedeti ca e o minune..spunea o doamna psihiatru ca comparand psihoterapia congnitiv-comportamentala si aceasta metoda EFT s-a constatat ca cei care faceau terapie cog.-comp. s-au tratat in proportie de 45% iar cei cu EFT 90 si ceva%..va dati seama? Eu fac aceasta chestie de numai o saptamana si vreau sa zic ca ma simt foarte bine..mai am probleme ca na e numai o saptamana mai imi pun intrebari stupide mai ma ia o frica minora insa atunci cand simt aceste lucruri aplic EFT si dupa aceea ma simt ff bine...daca nu gasiti pe net despre EFT ceea ce e imposibil va pot spune aici in ce consta lasati-mi un msg doar. Totul este sa va imprimati in subconstient ca sunteti bine si ca aveti o minte si un corp puternic si o sa dispara toate problemele..ca dupa cum bine stiti tratamentul doar amelioreaza simptomele nu vindeca nimic..totul este in subconstient iar daca noi facem ceva sa ne imprimam in subconstient ca suntem bine aceasta problema a noastra nu se va mai repeta niciodata deoarece mintea noastra stie ca suntem bine ca nu ni se va mai face rau ca nu vom mai avea aceste frici. O sa vedeti despre ce e vb cand o sa cautati in ce consta EFT. Inca un sfat..nimeni nu a fost lipsit de probleme in viata asta..incercati sa scrieti pe un caiet tot ceea ce v-a cauzat neplaceri in viata asta..si faceti o legatura intre starile de acum si cum va simteati atunci cand vi se intampla ceva rau. O sa constatati ca totul porneste de acolo..am incercat sa acoperim tot raul din viata noastra si nu l-am infruntat de aceea acum avem toate aceste simptome urate..va pup si astept sa imi ziceti ce parere aveti despre ce am zis..sa imi ziceti daca o sa va simtit mai bine cu aceasta metoda!Sanatate!
0
20-04-2013, ora 21:42
arianacosto
Nu este medic/terapeut
arianacosto
allesandra..multumesc pt informatii..mi se pare senzationala metoda..si sunt sigura ca functioneaza..numai ascultand parca mi s-a mai dus din anxietate..
sa fii sanatoasa si vesela..!!!
0
21-04-2013, ora 11:12
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Ma bucur din suflet ca ai citit si aplicat metoda..o sa vezi ca te vei simtii mai bn pe zi ce trece..crede-ma eu ma trezesc atay de increzatoare in fiecare zi..am asteptat de mult sa imi revina culoarea in viata mea. Folositi cu incredere metoda este ceva minunat.
0
21-04-2013, ora 11:51
arianacosto
Nu este medic/terapeut
arianacosto
salut,
alessandra..de cate ori faci pe zi..si daca iti compui tu ceea ce vrei sa realizezi?
adica..vreau sa ma simt bine..aleg sa fiu increzatoare..etc..
0
21-04-2013, ora 16:28
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Eu aplic metoda de cate ori imi vine am putin timp liber aplic si imi repet ca chiar daca mi-e frica ca imi va fi rau sau ca voi innebuni ma iubesc ma respect si ma accept profund si in totalitate asa cum sunt aasta pe punctul de la mana si zic de 3 ori apoi pe punctele celelalte imi spun frica de rau apoi incep cu optimismul pe toate punctele totul o sa fie bone totul este doar in mintea mea am un corp puternic o minte sanatoasa nu imi va mai fi rau si tot asa. Scuze ca nu am respectat semnele de punctuatie scriu de pe telegon si e mai greu. Sper ca ai inteles. Sanatate m
0
21-04-2013, ora 16:29
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
O sa explic mai bine cand intru la calculator ca imi este greu sa scriu de pe telefon.
0
21-04-2013, ora 16:32
arianacosto
Nu este medic/terapeut
arianacosto
ms alessandra
0
21-04-2013, ora 18:18
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Nu ai pt ce. Sa imi spui cum te simti, vreau sa o zici tu desi sunt sigura ca o sa te simri extraordinar de bine. Sa auzim de bine! As vrea sa incercati mai multi pt ca este o minune in adv sens al cuvantului. Toata metoda o gasiti pe youtube EFT..atat scrieti ca va apar multe filmulete, era si o doamna psihiatru care zicea ca in functie de caz poate dura pana la vindecare cateva minute, ore sau cateva zile. Secretul consta in imprimarea in subconstient ca suntem perfect sanatosi, puternici si ca nu se va mai intampla sa ni se faca rau sau frica pe degeaba. Incercati cu incredere.
0
22-04-2013, ora 09:12
arianacosto
Nu este medic/terapeut
arianacosto
buna dimineata!
alessandra..eu dimineata ma simt cel mai anxioasa..nu pot sa fac nimic din cauza fricii..
spune-mi, la tine efectele de eft s-au vazut din prima zi?
0
22-04-2013, ora 13:00
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Buna Ariana...la mine a fost un efect imediat in ziua cand am inceput m-am simtit excelent insa trebuie sa fim constienti ca nu o sa isi faca efectul atat de rapid la toata lumea..depinde foarte mult si de faptul ca noi avand raul acesta, anxiatatea asta ne-am antrenat subconstientul intr-un mod negativ si de aceea acum este un picut mai greut sa stergem ceea ce e acolo introducand elemente noi care ne vor face bine.In momentul in care noua ne era rau ne gandeam ca doamne o sa innebunesc, o sa lesin, o sa mor, nu o sa imi mai treaca niciodata acest rau si de aici de la aceste afirmatii subconstientul a inceput sa se apere creeand starile de mai rau. Ei bine, usor, usor imprimandu-i "sunt bine", "am un corp sanatos", "nu imi va mai fi rau", "totul este sub control", "am un psihic sanatos si puternic", el va invata sa reactioneze diferit la factorii care declanseaza starea de rau..spre exemplu eu cand simt ca imi mai este un pic rau nu ma mai gandesc ca o sa mor..ma gandesc ca poate mi s-a aplecat de la mancare, ca sunt un pic obosita si trebuie sa ma odihnesc, nu imi mai vin acele ganduri negative de moarte, de lesin, de rau s.a. Crede-ma exerseaza metoda asta de cate ori poti si orice frica ai spuneti-o percutand punctele si o sa te simti bine.Chiar si in momentul ala cand iti este rau incearca sa faci metoda asta sa vezi ca te vei simtii bine, Ai grija de tine!
0
22-04-2013, ora 18:23
thesadrose
Nu este medic/terapeut
thesadrose
Alessandra M...Si eu prezint aceleasi simptome ca si tine si am doar 16 ani, chiar acum 5 min am izbucnit in lacrimi, nu ma puteam opri si repetam: nu mai suport, nu mai vreau! Timp de 1 an si jumatate numai asa am tinut-o, cumpara calciu, magneziu, alimentatie sanatoasa, sport pana cand imi mai treceau starile, nu le mai aveam asa de agravate.Dar acum nu ma pot odihni noaptea, ziua sunt irascibila, reusesc ft greu sa ma controlez.Am incercat diferite metode, si am trecut peste perioadele grele, insa starea revenea si a devenit ceva normal ca dupa 2-3 sapt sa devin agitata, sa am tulburari de somn.Am o problema care ma macina : sa-mi schimb prietenii? sa renunt la prieten? sa ma dedic mai mult studiului? oare din cauza asta imi revin starile, caci atunci cand nu le am sunt prea indiferenta si ajung sa gresesc, iar dupa sa-mi para rau? Nu stiu, uneori poate am fost prea rea, egoista...la momentul respectiv nu simteam asta..dar acum ma tot gandesc...Care este parerea ta? sau daca este cineva aici care trece prin aceeasi situatie, ce e de facut? Fara antidepresive sau psiholog, nu imi permit financiar. Daca ati putea sa ma ajutati v-as fi foarte recunoscatoare! Multumesc si multa sanatate!
0
24-04-2013, ora 09:32
Alessandra M
Nu este medic/terapeut
Alessandra M
Parerea mea este ca trebuie sa te accepti asa cum esti, poate asta este probleme..pentru ca nu trebuie sa dai vina pe prieteni sau prieten pentru starile pe care le ai...dar daca intradevar cercul tau de prieteni devine la un moment dat stresant, aveti certuri care te privesc, nu te simti bine cu ei atunci ai putea sa cauti si alti prieteni dar zi-mi tu mie crezi ca poti gasi asa usor prieteni care sa fie adevarati prieteni? Eu zic doar sa incerci sa eviti stresul si sa faci ceva pt tine, ceva ce te relaxeaza.Uite chiar daca stiu ca nu e bine eu ma relaxez cand beau o cafea cu lapte si fumez o tigara..ies sa ma plimb chiar daca nu ma simt f bine..sunt la asistenta medicala..in fiecare zi vad cazuri care ma fac sa ma simt rau..sunt miloasa insa infruntand toate acestea si vazand cati oameni sufera ma gandesc ca nu s-ar oprii nimeni in loc pt problema mea care nici macar nu e una patologica ci doar tine de psihic care saracutul de el este terminat.Imi amintesc ca si cand eram mica aveam stari de derealizare..ma inspaimanta sa imi amintesc ca si atunci ma simteam rau insa nu bagam de seama..si am analizat ca si atunci chiar daca eram mica aveam destule probleme, , am crescut cu tatal meu intr-o casa care nu era tocmai o casa...imi faceam griji din orice..de ce intarzie tata de la munca..o fii patit ceva..ei bine de aici aveam si starile atunci..numai ca nu le bagam in seama eram altfel nu stiam despre ce era vb-a...eram mica na...acum incerc sa analizez toata viata mea sa vad unde am incercat sa acopar raul pt ca ala a iesit acum la suprafata si imi face rau..sa incerc sa accept toate simptomele pt ca stiu ca de acolo vin...dar metoda despre care am vb este minunata sincer..eu am avut si chiar mai am stari urate..iti dau un exemplu..ieri a fost SF.GHEORGHE..ei bine..stiam lucrul asta insa seara m-am intalnit cu un prieten George, i-am zis LMA insa mintea mea se intreba..ma azi e sf gheorghe nu a fost ieri nu? ma sperie cumplit chestia asta...deseori uit chiar si ce am facut ieri..sau daca fac un lucru azi ma intreb daca l-am facut azi sau ieri ca nu mai tin minte..uneori mi se pare ciudat si faptul ca ma cheama cum ma cheama...vezi...eu de aici ma gandesc ca am probleme grave..dar nu...e de la anxietate...fir-ar ea sa fie de anxietate..nu stiu cat de bine ai inteles ce am explicat in exemplu e ceva complicat sunt stari pe care nici nu le poti exxplica..doar tu le intelegi si nimeni altcineva..tu singura trebuie sa treci peste..Nici nu iti trebuie antidepresive pt ca alea pe mine m-au zapacit mai tare si psihoterapia nu stiu...este buna insa...atunci cand nici macar nu sti sa explici ce ai cum te-ar putea ajuta un psihoterapeut...am facut si asta insa fara rezultate..erau rezultate de moment..de cand plecam de la cabinet si pana ajungeam acasa...atat ma simteam bine!
0
11-05-2013, ora 09:47
illismarie
Nu este medic/terapeut
illismarie
Buna tuturor! si eu sufar de anxietate si atacuri de panica de un an. Am o stare permanenta de irealitate, de ameteala si zapaceala. Parca totul in jurul meu este straniu, bizar, parca nu-mi dau seama cine sunt si cum am aparut pe lume. Cel mai rau este ziua...atunci anxietatea mea atinge cote maxime. In special dimineata, ma trezesc buimaca, aiurita si foarte trista. Pesemne ca am si un pui de depresie fiindca nimic nu ma bucur si nimic nu-mi face placere. Parca nu mai am sentimente. De energie nici nu mai vorbesc, orice trebusoara, oricat de neinsemnata, ma epuizeaza...corpul este extrem de moale si nu prea pot manca ziua. Seara si noaptea ma simt mai bine si ma apuca o pofta nebuna de mancare. Nu stiu cum as putea scapa de starile de irealitate, sunt chinuitoare, sunt groaznice.
0
12-05-2013, ora 11:54
illismarie
Nu este medic/terapeut
illismarie
buna tuturor!amentos

si eu ma lupt de un an de zile cu atacuri de panica, anxietate generalizata si depresie. Este groaznic. Dar cel mai tare ma sperie starea de depersonalizare/derealizare. Este aproape permanenta, se poate acutiza in anumite momente ale zilei. Simt ca nu am stare, o neliniste puternica mai ales ziua. Seara ma simt mai bine. Corpul este moale, parca nu sunt eu si parca nu sunt stapana pe gandurile si corpul meu. Oare se poate scapa de toate acestea fara tratament medicamentos?
Adaugă un comentariu / răspuns
79 comentarii 1 23 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul