se poate sa fii ramas insarcinata?
saltu! am si eu o intrebare.Mi-a venit ciclul pe 12 aprilie iar pe 17 aprilie am avut un contact sexual neprotejat. Se poate sa raman insarcinata? Astept raspuns.
5 comentarii
Nu exista sanse sa ramaneti insarcinata.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Salutare! Am si eu o intrebare.De cateva luni iau contraceptive orale si anume Tri Regol..pastilele le iau aprox la aceeasi ora (cateodata am uitat sa o iau la ora fixa dar am luato in 12 ore)..ciclu menstrual imi vine regulat..mentionez ca am pofta de mancare(e posibil sa fie de la pastile?)..si ca nu am mai avut contact sexual de aproape 3 luni...cu toate aceste, luand pastile, ciclu imi vine regulat, ESTE POSIBIL SA FIU INSARCINATA? va rog sa imi rasp urgent..multumesc mult
daca nu ati avut contacte sexuale si ati luat pilulele regulat, dupa cum spuneti nu aveti cum sa fiti insarcinata.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Va multumesc.Dar dvs ati intalnit cazuri ca ciclul sa vina regulat dar femeia sa fie insarcinata?Este posibil sa ciclul sa vina dar sa fiu insarcinata?
buna.am si eu o nelamurire...este adevarat ca dupa ce iti trece menstruatia timp de 5-6 zile parteneru de viata poate lasa in tine si nu ramai insarcinata??va rog sa-mi raspunde-ti pt k e ff URGENT.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sex in prima zi dupa terminarea menstruatiei
- 6scaune cu sange in timpul ciclului menstrual
- 6Prezervativul a ramas in vagin.. Sunt insarcinata?
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 11Am facut sex neprotejat!!
- 6pelicule nonoxinol imediat dupa contactul sexual = sarcina?
- 5este posibil sa fiu insarcinata?
- 5ramai gravida daca nu ai ciclu si alaptezi dupa sarcina?
- 13sarcina sau raceala?
- 4Insarcinata sau nu
- 6Sex neprotejat in a 7-a zi de ciclu..risc de sarcina?
- 2insarcinata sau nu?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 2poate sa ramana insarcinata daca a ramas putina sperma in interiorul penisului?
- 1Insarcinata?!
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: