se trezeste plangand!

27-06-2011
Adriana Maia
Nu este medic/terapeut
Adriana Maia
Buna!Revin cu inca o intrebare...fetita mea are 8 luni si sunt nopti cand se trezeste de 2 ori, plangand.Chiar daca o iau in brate nu tace, ea nefiind treaza.singurul lucru ce o linistete este sanul.Ce se va intampla atunci cand eu nu voi mai avea san?O hranesc atat cu lapte formula cat si cu san si bineinteles mancarica.nu i-am dat niciodata apa sau ceai!Multumesc anticipat!
5 comentarii
0
27-06-2011, ora 01:06
AlessiaOlivia
Nu este medic/terapeut
AlessiaOlivia
Buna Adriana! Ma confrunt si eu cu aceiasi problema... Baietelul meu are tot 8 luni si intradevar sunt nopti in care se mai trezeste, eu l-am hranit exclusiv la san pana la 6 luni iar acum avem o masa pe zi sau poate chiar doua de san ( nu mancam formula) si trei de mancarica. De cateva saptamani de fiecare data cand se trezeste indiferent ca este somn in timpul noptii sau in timpul zilei nu il pot linistii decat cu san iar ce ma nemultumeste este ca nu suge cat vrea doar sa aiba sanul in gurita. Si pentru mine a devenit o advarata problema mai ales ca nu ia biberonul sau suzeta... Ar fii ideal daca ne-ar raspunde un medic specialist pediatru.
Am cerut parerile pediatrilor la care merg si m-au sfatuit sa il las sa planga sa se dezobisnuiasca sau sa caut alta metoda de calmare ceea ce este destul de dificil.
0
27-06-2011, ora 09:51
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Pai
cum sa nu se trezeasca plangand cand,
si tu spui ca, pus la san..se linistete..
sigur ii e foame..
CAUTA sa-l hranesti cu o cantitatae mai mare la culcare si..noaptea Nu se va trezi...

Sa-ti traiasca sanatos..
si O zi faina.
0
27-06-2011, ora 17:05
Adriana Maia
Nu este medic/terapeut
Adriana Maia
Da Lucia..nu are nici o legatura cantitatea de laptic pe care o bea inainte de culcare...am incercat ca orice mama toate posibilitatile.cum zicea si Allessia probabil vrea doar sa ne simta mai aproape pentru ca sunt dati cand practic nu suge si sta asa cu tatica in gura:)Ar fi minunat sa ne raspunda cineva specializat!Sanatete la pitici!:)
0
27-06-2011, ora 17:58
AlessiaOlivia
Nu este medic/terapeut
AlessiaOlivia
Multumesc Adriana pentru completare si intelegere... Observ ca lumea percepe gresit faptul ca bbiii au nevoie de prezenta mamicilor. Am incercat si eu toate metodele posibile ba chiar l-am lasat sa si bazaie. Sper ca se va rezolva in timp... Multumim de urare!!!! sanatate multa!
0
27-06-2011, ora 22:55
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
buna. ce vrei sa spui ca nu i-ai dat niciodata apa sau ceai? eu am un baietel de un an si 9 luni si el se trezeste si acum plangand ori ii este sete ori a visat ceva urat. ei viseaza chiar daca sant mici. mai poate sa mai planga si daca le amorteste o mana un plcior. nu trebuie sa te ingrijorezi asa tare. eu am trecut prin multe cu baietelul meu. al meu a facut si otita perforata la varsta lui febra de 42. sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Descifrarea strigătelor de durere ale bebelușului nu este o abilitate înnăscută, ci trebuie învățată
  • Care este cel mai bun mod de a calma un copil care plânge?
  •