secreti ale penisului
Buna ziua.am o secretie galbuie pe pereti penisului si ma cam mananca cand penisul secreta substanta.Nu apare mereu, cam o data pe luna si tine cateva zile.As vrea sa stiu daca e o boala ce se poate transmite si la iubita mea?Multumesc.
3 comentarii
Daca spui ca apare o data pe luna si tine cateva zile inseamna ca asta ai observat de-a lungul catorva luni.in aceste luni prietena ta s-a plans de vreun simptom in sfera genitala ? A avut scurgeri vaginale suspecte, usturime, durere sau, mancarimi, cum ai si tu ?
buna ziua. aceeasi problema o am si eu de cateva zile, am niste mancarimi ale penisului si niste secretii pe care eu nu le-am avut pana acu cateva zile, adica de vreo 3 zile.
problema e, ca si prietena mea se plange ca are niste secretii suspecte de vreo saptamana si ceva.
ce poate sa fie?
problema e, ca si prietena mea se plange ca are niste secretii suspecte de vreo saptamana si ceva.
ce poate sa fie?
buna, am si eu aceeasi problema, de 3 zile am niste mancarimi ale penisului si secreta o substanta de culoare alba. prietena mea se plange ca si ea are mancarimi, ce pot face sa scap de ele ? va rog ajutati-ma. multumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18galma
- 17probleme cu penisul
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 2mi-au crescut fire de par pe penis, de-a lungul penisului de la baza pana in varf
- 8Capul penisului iritat (rosu)
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 5cum se masoara penisul?
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 0Problema legata de penis
- 14Penisul si altele
- 20infectie vagin si penis
- 4Problema penis 15 ani
- 1Ata penisului
- 5Durere penis. Posibila fractura?
- 0Par pe penis
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
- 0Inel penis
- 1VA rog din suflet! Vena (capilara) umflata penis ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: