Un sfat va rog!!!!!! De cateva luni am niste sangerari intre menstre

05-11-2009
andreea_andr33a
Nu este medic/terapeut
andreea_andr33a
Am si eu o problema la care nu-i gasesc raspunsul si care ma macina rau tare. De cateva luni am niste sangerari intre menstre. Am fost la control si mi-a dat o reteta pentru 2 luni. In prima luna mi-a dat sa iau ovule, augumentin, nistatina si inca un fel de antibiotic de care nu-mi mai aduc aminte cum se cheama si sa-mi fac spalaturi cu tantum rosa, iar in a 2 a luna sa iau cervugid. Dupa acest tratament am constatat ca sangerarile mele s-au diminuat dar nu s-au oprit, tot exista. Un sfat de la dvs. ar fi bine venit, ca situatia asta ma depaseste si nu stiu ce sa mai fac.u
3 comentarii
0
05-11-2009, ora 17:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Care este cauza sangerarii, nu ti-au spus? O ecografie pelvina ai facut ? Dar un test Papanicolau ?Examenul secretiei vaginale ce zice ?
0
06-11-2009, ora 22:50
andreea_andr33a
Nu este medic/terapeut
andreea_andr33a
In primul rand as vrea sa va multumesc pentru atentia acordata. Singurul lucru care mi s-a zis este ca se vede o inflamatie la ovarul stang. Am facut si un test Papanicolau, dar nu am primit rezultatele deoarece eu deocamdata nu ma aflu in orasul in care am facut aceste analize urmand sa revin in luna decembrie.Am vorbit la telefon cu d-na dr si nu am inteles nimic, doar un lucru ca nu am nimic grav(asta m-a linistit pe moment), dar nu inteleg de ce aceste scurgeri tot mai exista in urma a 2 luni de tratament. Am uitat sa mentionez ca aceste scurgeri nu sunt zilnice, doar in cateva zile a lunii. Tot ce am de la aceste analize sunt acestea: (e cam greu sa inteleg scrisul si de aceea ma bazez pe dvs. in intelegerea lor si-mi cer scz pt eronarea unor termeni)
diagnostic.: uter in anteversoflexic 4, 85/3, 38 cm
col lung 3, 34/2, 58 cm
ovar stg. consist. neomogena 2, 29/2, 19 cm
ovar drept consist. neomogena 2, 70/2, 33 cm
Asta e tot ceea ce am. Un sfat in ceea ce as trebui sa fac mi-ar fi de mare folos.
Va multumesc!!
0
12-11-2009, ora 23:32
andreea_andr33a
Nu este medic/terapeut
andreea_andr33a
Am uitat sa mentionez ca am facut un test si cu intravaginalul si nu mi-a zis nimic k ar fi grav. D-vs ce ziceti, ma confrut cu o problema grava??
Va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Spotting - sangerarile intermenstruale
  •