Semn cicatrice deasupra buzei superioare
In urma unei cazaturi (cand eram mai mic), mi-a ramas un semn/cicatrice (ce o fi) deasupra buzei superioare.Nu am fost operat si nu inteleg de ce nu s-a refacut pielea din moment ce rana nu fusese cine stie ce (o simpla taietura).
Pare a fi un surplus de piele acolo, peste suprafata normala si ma intrebam daca exista vreo crema care sa arda aceasta piele.Daca nu, prin ce metode se poate ameliora ?
Cand ma barbieresc de tot, ea devina mai putin vizibila, iar daca nu exista vreo rezolvare mai usoara, o pot face mai putin vizibila cu ceva machiaj ? (Daca da, imi puteti recomanda un produs de machiaj ? - sunt baiat, nu ma pricep )
Uitati si o poza: http://i.imgur.com/Be7rnx7.png
Va multumesc!
Pare a fi un surplus de piele acolo, peste suprafata normala si ma intrebam daca exista vreo crema care sa arda aceasta piele.Daca nu, prin ce metode se poate ameliora ?
Cand ma barbieresc de tot, ea devina mai putin vizibila, iar daca nu exista vreo rezolvare mai usoara, o pot face mai putin vizibila cu ceva machiaj ? (Daca da, imi puteti recomanda un produs de machiaj ? - sunt baiat, nu ma pricep )
Uitati si o poza: http://i.imgur.com/Be7rnx7.png
Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cicatrici provocate de arsuri
- 7cum pot scapa de semnele de la acnee?
- 2Tratamentul cicatricilor lasate de acneea severa
- 31cicatrici si semne
- 5hiperpigmentare cicatrice
- 0Semne dupa Acnee
- 1Bioptron. Acnee. Cicatrici
- 1Cicatrizant puternic pentru rana
- 4urme lasate de cosuri
- 2cum dispar semnele de la cosuri?
- 2Cum pot "sterge" sau macar diminua doua cicatrici hipertrofice?
- 1Cicatrici pierce in buza
- 4arsura la mana ma puteti ajuta sa scap de semnu de pe mana
- 1Vindecare cicatirci
- 67implant silicon la sani cum sa fac: pe sub brat, pe sub sani sau pe la sfarc?
- 2Cicatrice sensibila după multiple operatii de chist pilonidal
- 0reparare cicatrice
- 3Semne de la varicela
- 1Cicatrice chiar deasupra buricului
- 2Zona rosie mamelon
Mai multe informații despre: cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: