semne si negi

Problema mea e legata de un semn. cineva mia zis ca daca iti tai sau rupi un semn risti sa faci cancer...Eu am cateva semne pe fatza si intr-o zi am avt ghinionul sa il tai pe unul din ele.defapt pot zice ca a fost mai mult zgariat decat taiat...a curs putin sange dar sa oprit repede si semnul a ramas acolo.poate acest lucru sa genereze probleme pe viitor ?? si inca o mica intrebare. e vreo problema daca te mananca semnele sau zona din jurul lor. am unele semne care mam mananca ingrozitor uneori
3 comentarii

La ce spuneti "semne"? E vorba de cicatrici in urma unor raniri, sau ce?
Unii negi pot fi cancerigeni dar nu toti. Nu va alarmati. Totusi, dati lamuriri.
Unii negi pot fi cancerigeni dar nu toti. Nu va alarmati. Totusi, dati lamuriri.

scuzati exprimarea. alunite nu semne.eu obisnuiam sa le spun semne.ca sa lamuresc mesajul de dinainte. mi-am taiat respectiv zgariat o alunita..si am unele alunite pe mana piept si burta care imi dau cateodata mancarimi.

Nu toate sint cancerigene, cum v-am spus. Dar numai o biopsie poate spune natura lor. Mincarimile apar cind sinteti transpirat, prafuit? Atunci ar putea sa va "manince" si pielea fara alunite. Totusi, ca sa fiti sigur, mergeti la un dermatolog, nu e rusinos dar e sigur. Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1negi genitali
- 6nu stiu ce e.. oare e neg?
- 37de vreo o luna am niste negi mici de tot in zona anal-genitala
- 2HPV... la barbati se poate manifesta ca si cancer?
- 5condilomatoza.. nu ar fi mai bine sa fac o cauterizare a negilor?
- 3Negi genitali?!
- 5vegetatie penis
- 1Despre negi...
- 6prietenul meu are de ceva timp niste negii pe partea stanga..
- 4semn urat de la arsura neg genital!
- 3negi genitali
- 1Negi (piele ingrosata) la baza penisului din cauza lenjeriei sintetice !
- 4negi genitali sub forma de conopida
- 1negi in zona genitala
- 8mi-au aparut in zona genitala niste negi care dispar in urma tratamentului si reapar
- 1Negi genitali?
- 1Negi genitali si matreata
- 4Hpv
- 3Hpv
- 9HPV si condiloame dureroase
Mai multe informații despre: Negii genitali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: