Sensibilitate gat
Buna ziua.
Anul trecut in vara am avut otita seroasa la urechea dreapta, trebuie sa ma operez dar nu am facut-o si am urmat doar tratament. Intre timp am aflat ca am deviatie de sept tot pe partea dreapta.
Acum problema mea. Uneori simt o sensibilitate la muschi gatului pe partea dreapta, si parca simt muschiul sternocleidomastoidian mai inflamat decat pe partea stanga si amigdala la fel mai inflamata(+ o senzatie de sensibilitate in ureche). Poate fi din cauza problemei de anul trecut, sa fi ramas cu o sensibilitqte generala( ureche - amigdala si gat )? De asemenea am si simptome de reflux gastro-fagian. E posibil sa fie de la asta ? Dar doar pe o parte ?..
Anul trecut in vara am avut otita seroasa la urechea dreapta, trebuie sa ma operez dar nu am facut-o si am urmat doar tratament. Intre timp am aflat ca am deviatie de sept tot pe partea dreapta.
Acum problema mea. Uneori simt o sensibilitate la muschi gatului pe partea dreapta, si parca simt muschiul sternocleidomastoidian mai inflamat decat pe partea stanga si amigdala la fel mai inflamata(+ o senzatie de sensibilitate in ureche). Poate fi din cauza problemei de anul trecut, sa fi ramas cu o sensibilitqte generala( ureche - amigdala si gat )? De asemenea am si simptome de reflux gastro-fagian. E posibil sa fie de la asta ? Dar doar pe o parte ?..
3 comentarii
Muschiul sternocleidomastoidian pe partea dreapta, nu stanga* si amigdala tot cea dreapta.
1. Otita seroasa a fost ca urmare a nasului infundat si deviatiei de sept.. nicidecum invers
asa ca daca nu doresti sa se repete otitele.. o sa operezi deviatia de sept.
2 refluxul gastro-esofagian afecteaza faringele si amigdalele
gasesti aici pe forum sute de sfaturi la acest subiect
asa ca daca nu doresti sa se repete otitele.. o sa operezi deviatia de sept.
2 refluxul gastro-esofagian afecteaza faringele si amigdalele
gasesti aici pe forum sute de sfaturi la acest subiect
Da, dar este posibil sa fie afectata doar partea dreapta ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4intrebare.. sa mai fac si alte investigatii?
- 5nod aer in gat si aproape ca nu pot respira
- 45Am facut o angina aftoasa
- 16Problema serioasa gat, ajutor!
- 6Metoclopramid - Efect advers: gat stramb (torticol gat)
- 6Am probleme cu gatul, adica am usturimi frecvente, de aproximativ 2 ani
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 5Puroi in gat
- 12Nu mai pot cu gatul asta
- 46Nu scap de o flegma! Ce pot face?
- 2gatul
- 7Sunt foarte speriata de cand am aflat de galma la gat. Ajutati-ma!
- 10mi se ridica din gat pe perete pana sus ca o limba. Ce poate fi?
- 4pe net arata ca ar fi epiglota... poate fi cancer?
- 1probleme la gat
- 3Senzatie de arsura puternica in spatele gatului si umeri
- 1Jena în gat
Mai multe informații despre: gatul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: