Senzație ciudată: ca si cum as avea un zâmbet larg pe fata si senzatie de satisfacție deși nu zâmbea

18-08-2020
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
Stand asa in casa, deodată brusc, am avut o senzatie interioară ca si cum as zâmbi ca si cum as avea in zâmbet larg pe fata si senzatie de satisfacției deși nu zâmbeam sau ceva de genul, o senzatie foarte ciudată care m-a speriat un pic, mie frica ca o iau razna...Ce ar putea fi?o senzatie asemănătoare am mai avut acum ceva timp demult tare...Mie frica sa nu o iau razna
3 comentarii
2
19-08-2020, ora 20:19
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
S-a întâmplat ceva înainte de asta? Au fost ceva evenimente anterioare?
0
19-08-2020, ora 22:25
Lorexxxxx
Nu este medic/terapeut
Lorexxxxx
În ziua respectivă nu, doar ca in ultima saptamana am fost foarte stresata datorita faptului că aveam senzatii de nod in gat, Nu am halucinații sau ceva de genul, Nu pot spune ca sunt depresivă, am doar aceasta senzatie atat de ciudată, am avut acuma 7 ani depresie /derelizare dar aceasta senzatie atat de ciudată nu stiu de la ce poate sa fie...
2
20-08-2020, ora 10:13
Psihologie, București
Mergi la un psiholog clinician cu experiență pentru un diagnostic sigur, iar pe baza diagnosticului vei decide ce faci mai departe.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul