Senzatie corp strain gat
Buna ziua,
De aproximativ doau luni am o senzatie de corp strain in gat. Aceasta se manifesta in partea stanga. Am facut o ecofrafie a gatului si totul a iesit ok. Am facut un exudat faringian si mi-a iesit o candida. Am urmat tratament cu fluconazole, am tinut un regim si am clatit gura cu apa cu bicarbonat. Dupa zece zile de tratament am repetat exudatul si a iesit negativ. Ideea e ca undeva dupa a zecea zi de tratament simptomele au disparut apoi au revenit cam in 4-5 zile. Toate cele de mai sus le-am facut in urma unui control la ORL. Exista vreun procedeu de genul endoscopiei pentru ca medicul ORL sa se uite un gatul meu? aceste simptome ma nelinistesc cu atat mai mult cu cat o ruda de gradul III a fost diagnosticata cu cancer in gat acum 6 luni. Ce ar putea fi? pot aparea aceste simptome pe fond de stres?
Va multumesc.
De aproximativ doau luni am o senzatie de corp strain in gat. Aceasta se manifesta in partea stanga. Am facut o ecofrafie a gatului si totul a iesit ok. Am facut un exudat faringian si mi-a iesit o candida. Am urmat tratament cu fluconazole, am tinut un regim si am clatit gura cu apa cu bicarbonat. Dupa zece zile de tratament am repetat exudatul si a iesit negativ. Ideea e ca undeva dupa a zecea zi de tratament simptomele au disparut apoi au revenit cam in 4-5 zile. Toate cele de mai sus le-am facut in urma unui control la ORL. Exista vreun procedeu de genul endoscopiei pentru ca medicul ORL sa se uite un gatul meu? aceste simptome ma nelinistesc cu atat mai mult cu cat o ruda de gradul III a fost diagnosticata cu cancer in gat acum 6 luni. Ce ar putea fi? pot aparea aceste simptome pe fond de stres?
Va multumesc.
1 comentarii
1. cand se intra pe un forum.. initial se consulta ce sa mai postat la acest subiect pe forum
2 probema este din cauza tractului digestiv si regimului gresit alimentar
3 daca e cazul de investigatii.. trebuie facut la gastrologie NU la ORL.. problema e mai jos..si afecteaza faringele
2 probema este din cauza tractului digestiv si regimului gresit alimentar
3 daca e cazul de investigatii.. trebuie facut la gastrologie NU la ORL.. problema e mai jos..si afecteaza faringele
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2noduli pe gat. la ce medic sa merg?
- 45durere in gat, partea stanga
- 7Durere care ma ingrijoreaza foarte mult-Va rog sa ma ajutati
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 10senzatie de ceva in gat, durere in piept
- 12Senzatie de nod in gat! Va rog, am nevoie de ajutor !!
- 3Senzatia de nod in gat
- 0Marire doza Euthyrox in tiroidita autoimuna?
- 1Colonoscopie
- 8nod in gat mai jos de marul lui Adam
- 1nod in gat si probleme la inghitire
- 1ceva în gât mai jos de mărul lui Adam..ca un nod
- 2Nod in gat
- 2Amigdale umflate
- 0Senzatie de jena in gat
- 1Gastroenterolog - senzatie in gat ca si cand bei apa minerala si nod in gat
- 4Nod in gat ce sa fie?
- 1Harai și somt sa îmi dreg vocea-simt în gat ceva
- 2Bolă coronariană?
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat