senzatie de arsura si usturime in zona ovarului drept

aceasta usturime si senzatie de arsura acopera si o parte din spate mai exact zona rinichilor, am mai avut aceasta problema si acum 5 ani am mers la urgente si nu au gasit nimic., dupa scurt timp am ramas insarcinata si sarcina a fost extrauterina, de ce am aceste simptome ?
1 comentarii

Buna ziua,
Credem ca aceste senzatii si dureri ar putea proveni si din alta cauza, din afara sferei genitale. Va recomandam sa efectuati atat un examen ginecologic, cat si un examen de medicina interna (este posibil sa fie cauze ale afectiunilor rinichilor, ureter, vezica urinara sau de cauza intestinala).
O zi buna!
Credem ca aceste senzatii si dureri ar putea proveni si din alta cauza, din afara sferei genitale. Va recomandam sa efectuati atat un examen ginecologic, cat si un examen de medicina interna (este posibil sa fie cauze ale afectiunilor rinichilor, ureter, vezica urinara sau de cauza intestinala).
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 3am simtit o usoara durere in zona ovarelor...
- 2lipsa un ovar
- 8anexita la ovare
- 6ovare de tip polichistic si un numar mare de foliculi prezenti pe ele. Ce inseamna?
- 10Dimensiuni normale
- 5uter fibromatos 2 cm si ovarul stang lipid de uter
- 10ma dor ovarele dupa sex
- 6probleme menstruatie + rezultat ecografie
- 14simptome cancer ovarian!
- 27Chist ovarian - Ca 125
- 14Durere de ovare
- 10cancer ovarian
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 4durere ovare
- 5a ramas fara un ovar si recomandare de a face copil timp de un an si ceva
- 2Ovare micropolichistice-anticonceptionale
- 5ovarul distrofic cauza tenului acneic?
- 1Ovare cu imagini hipoecogene
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: