Senzație de bula de aer in piept/ presiune

12-03-2018
cris_aly1
Nu este medic/terapeut
cris_aly1
Buna seara, de o vreme am o senzație supărătoare de bula de aer in piept, sau ca o presiune care nu mă lăsa să respir profund, am sensatie de sufocare și de sputa în gât care nu se rupe. Acestor simptome li se alătură adesea amețeli( nu vertij) și uneori dureri de cap. Specific că in trecut am fost diagnosticata cu hernie hiatala, e posibil că aceste simptome sa fie date de aceasta hernie? Carei specializări ar trebui să mă adresez?
2 comentarii
1
21-06-2019, ora 19:46
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Pneumologie, Iași
Dr. Ciubotariu Bogdan-Iliuță
Bună seara! În primul rând, aș vrea să știu acum cât timp ați fost diagnosticată cu hernie hiatală. Această afecțiune presupune trecerea unei porțiuni din stomac în torace, și cu cât este mai mare cu atât va ocupa mai mult spațiu în cavitatea toracică și va împiedica expansionarea plămânilor. Cel mai probabil această hernie este cauza simptomatologiei dumneavoastră. Mergeți la chirurgie generală pentru tratarea ei. Dacă mai aveți întrebări vă răspund cu drag! O seară liniștită!
0
07-11-2020, ora 10:36
Diana09
Nu este medic/terapeut
Diana09
Buna ziua! Aceeași problema o am și eu cu dureri de la gât spre subraț, după cap și o durere in spate in partea stânga..am fost la cardio și mi a zis ca e vârtej și ceva sinusal, mi a dat rețeta cu concor de 2, 5 și Magnerot de 500. Am luat o zi pana a doua zi după amiaza când m am simțit ca nu avea aer și mi s au tăiat picioarele, făcând atât de panica Va rog, dacă m ați putea da o părere și unde trebuie sa ma duc. Bula da aer o am și acum, durerea de la subraț spre sân, toată partea asta simt ca arde și doare, nu știu ce se întâmpla cu mine. Fiind și aceasta pandemie un sfat de la dumneavoastră m ar ajuta mult. Va mulțumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.