Senzație de cald/ foarte rece mâini picioare

22-01-2018
Dsq10
Nu este medic/terapeut
Dsq10
Buna ziua, am 23 de ani și 90 de kg de ceva timp simt ceva foarte ciudat in special la picioare le simt foarte calde se la genunchi in jos, uneori foarte reci Lafel și mâinile îmi transpira palmele foarte tare și foarte des le am foarte reci, specific ca in aproximativ 2 luni m-am îngrășat aproximativ 15 kg... asta se întâmpla acum vreo 2 luni de zile, am făcut EKG, eko, test de efort și holter pentru ca am dureri in piept și palpitații. de câteva luni am și probleme cu erecția numai ește Lafel ca înainte am mers la neurolog unde nu mi sa găsit nimic. am si probleme cu respirația și obosesc foarte repede, am făcut tot felul de analize la foarte multe Cabinete, mi sa găsit o mica spondiloza cervicala si o hernie hiatală de cca 2 cm, ma poate ajuta cineva cu câteva sugestii ? Mulțumesc frumos, o zi plăcută
1 comentarii
0
23-01-2018, ora 16:45
Utilizator_194048
Nu este medic/terapeut
Utilizator_194048
15 kg in 2 luni? Cel mai probabil este retenția de apă. Schimbati-va momentan dieta bogată în sare (alimente procesate). Deasemenea, este bine să mergeți la medic pentru verificarea funcției renale, hepatice cât și glanda tiroida pentru determinarea cauzei pentru care rețineți apă în organism.
Adaugă un comentariu / răspuns