Senzatie de ceva in gat
Bunaziua
Nustiu cum sa incep, iarna trecuta am fost racit la plamani am luat sirop si pastile si a trecut nu am mai avut nimic dupa
La 1 saptamana iar am inceput sa tusesc iar de atunci si pana azi eu tusesc, dar nu ma ineaca tusea sau nu ma lasa sa respir simt ca am ceva in gat si tusesc doar daca vreau eu, sau cand alerg daca alerg mult sau pedalez tusesc nustiu de la ce e tusea asta
Tin sa mentionez ca am 19 ani si fumez dar nu mereu doar cand imi vine mie nebuneala :))
Va rog sa imi dati un raspuns bun..
Eu am avut bronsita cand eram mic de la 2 ani pana la 12 dar a trecut.
Astept un raspuns
Nustiu cum sa incep, iarna trecuta am fost racit la plamani am luat sirop si pastile si a trecut nu am mai avut nimic dupa
La 1 saptamana iar am inceput sa tusesc iar de atunci si pana azi eu tusesc, dar nu ma ineaca tusea sau nu ma lasa sa respir simt ca am ceva in gat si tusesc doar daca vreau eu, sau cand alerg daca alerg mult sau pedalez tusesc nustiu de la ce e tusea asta
Tin sa mentionez ca am 19 ani si fumez dar nu mereu doar cand imi vine mie nebuneala :))
Va rog sa imi dati un raspuns bun..
Eu am avut bronsita cand eram mic de la 2 ani pana la 12 dar a trecut.
Astept un raspuns
6 comentarii
ai citit pe forum ca NU ai voi sa consumi bauturi acidulate, citrice, otet, lamai, usturoi.s.a ??
Nu, nu am citit, pentru ca nu stiu ce am
...
...
tusea din gat, nodul din gat, senzatia gat uscat..se intalneste la personele cu reflux gastro-esofagian
este provocata de alimente acre, acide, citrice, otet, lamai.. dulciuri si fructe consumate seara..
este provocata de alimente acre, acide, citrice, otet, lamai.. dulciuri si fructe consumate seara..
Unde ar trebuii sa ma duc mai exact la Orl, sau sa fac o radiografie la plamani ?, fiindca nu am reflux gastro-esofagian, eu tusesc si ziua nu numai noaptea
da, obligatoriu un medic ORL.. trebuie sa vada gatul
dar tre sa stii ca refluxul nu doare..si daca faci aciditate in somn.. NU simti..
dar mucoasa faringelui ramane iritata
dar tre sa stii ca refluxul nu doare..si daca faci aciditate in somn.. NU simti..
dar mucoasa faringelui ramane iritata
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 3Senzatie pe gat
- 3Rosu in gat si mai e ceva! Vedeti poza de profil!
- 2senzatie de gadilat in gat si tuse dupa raceala
- 1Pete albe in gat
- 2Problema ORL
- 4Infectie in gat
- 2Senzatie de jena in gat
- 4nu știu ce tratament sa iau sau ce e
- 1Vene si bube in gat
- 0Basica in gat in dreapta marului lui Adam
- 2Situatie ciudata in gat
- 1Va rog un raspuns urgent ! formatiuni si depuneri in gat
- 9Cum scap de candida albicans
- 2Senzatie de fir de par la baza limbii spre gat pe partea dreapta