Senzatie de dezechilibru doar afara
Sanatate,
De vreo 6 luni am o problema si anume, am o usoara pierdere de echilibru dupa ce ies pe strada si ma opresc intr-un loc, spre exemplu la coada la magazin, am o senzatie neplacuta ca nu am echilibru.
Sigur, nu cer un raspuns exact, dar s-a mai confruntat cineva cu aceste simptome ?
Profil: 25 ani, analize efectuate, inclusiv de borelia si hormoni tiroida. Am fost deja la orl, cardio, endocrinolog si neuro de curand, nu este vertij, nu sunt aritmii. Luni am programare la un angio rmn cu substanta de contrast la cap. Dar daca iese bun si acela, chiar nu mai stiu.
Mersi anticipat daca raspunzi pe subiect.
De vreo 6 luni am o problema si anume, am o usoara pierdere de echilibru dupa ce ies pe strada si ma opresc intr-un loc, spre exemplu la coada la magazin, am o senzatie neplacuta ca nu am echilibru.
Sigur, nu cer un raspuns exact, dar s-a mai confruntat cineva cu aceste simptome ?
Profil: 25 ani, analize efectuate, inclusiv de borelia si hormoni tiroida. Am fost deja la orl, cardio, endocrinolog si neuro de curand, nu este vertij, nu sunt aritmii. Luni am programare la un angio rmn cu substanta de contrast la cap. Dar daca iese bun si acela, chiar nu mai stiu.
Mersi anticipat daca raspunzi pe subiect.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Oboseala musculara si pierderea echilibrului in mers
- 3sindrom cerebelos bipolar... nu isi mentine echilibrul si vorbeste greu
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 5Ameteli persistente si puternice
- 2pierderi de echilibru
- 2Pierdere brusca de constinenta, echilibru
- 0Simptome suspecte: ameteala, dezechilibru, varsaturi...
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 3Ameteli, pierdere echilibrului si stare de moleseala.
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 14poate prezenta acestui polip sa fie cauza acestor acufene?
- 5ameteala, tremur, nod in gat, repiratie greoaie, stare de inechilibru, oboseala...etc
- 9cum pot scapa de senzatiile aste ?
- 2ameteli, pierderea echilibrului
- 2Ameteli, dureri de cap, pierderea echilibrului de 2 saptămâni
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 0Ateroame parietale calcificate
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Pierderea echilibrului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: