ameteala
va rog sa ma ajutati. de 6 zile am o ameteala groaznica, parca am o greutate pe cap, imi pierd echilibrul. si o usoara durere in zona frontala. am facut o serie de analize de unde mia iesit o anemie pe fier, am fost la urgente mi sa facut un consult neurologic, mi sa spus ca nu este nimic neurologic, mi-au facut o perfuzie si am venit acasa dar eu ma simt f rau. va multumesc
5 comentarii
E posibil de la acea carenta de fier, mergi la medic poate iti da un tratament in se senul asta...
multumesc pt sfat, am urmat un tratament cu fier dar nu ma ajutat deloc
Daca neurologic nu aveti nimic este posibil sa fie o problema cu sistemul neuro-vegetativ si sa fie o somatizare.
E bine sa consultati un psihoterapeut specializat pe psihosomatica.E de discutat,
numai bine
E bine sa consultati un psihoterapeut specializat pe psihosomatica.E de discutat,
numai bine
as dori sa mentionez, ca am fost iarasi la urgente mi sa facut o perfuzie si am venit acasa. Este posibil asa ceva? eu ma simt f rau, nu ma pot ridica din pat, am ameteli in permanenta si uneori devin confuza, imi tremura corpul nu ma pot tine pe picioare, iar ei imi spun ca nu am nimic. Cum este posibil asa ceva? Sa te chinui si sa nu te bage nimeni in seama. va rog sa ma ajutati, am ajuns la disperare. Va multumesc.
Buna ziua!
Pot fi mai multe cauze dar URECHEA e cu Echilibru Si va asteptsm la clinica noadtra= CENTRUL MEFDICAL PRAIN sa va facem o explorare a auzului echilibrului, exm oftalmologic, neurologic.Avem in clinica noastra 22 de cabinete medicale si un TOMOGRAF FOARTE PERFORMANT si putem astfel sa va descoperim si sa tratam toate cauzele responsabile de starea Dvs.neplacuta.
Sanatate, DR ELENA LATCAN medic primar ORL, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE si Reconstrucyie, Reabilitare protetica, Protezare
Auditiva clasica cu proteze auditive JAPONEZE foarte performante si Proteza auditiva BAHA.
Sanatate,
Pot fi mai multe cauze dar URECHEA e cu Echilibru Si va asteptsm la clinica noadtra= CENTRUL MEFDICAL PRAIN sa va facem o explorare a auzului echilibrului, exm oftalmologic, neurologic.Avem in clinica noastra 22 de cabinete medicale si un TOMOGRAF FOARTE PERFORMANT si putem astfel sa va descoperim si sa tratam toate cauzele responsabile de starea Dvs.neplacuta.
Sanatate, DR ELENA LATCAN medic primar ORL, DOCTOR IN STIINTE MEDICALE si Reconstrucyie, Reabilitare protetica, Protezare
Auditiva clasica cu proteze auditive JAPONEZE foarte performante si Proteza auditiva BAHA.
Sanatate,
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De un an de zile nu respir profund.oftez, casc de 40-50 de ori pe zi
- 8fobie sau nu?
- 2ameteli puternice
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 8De 2 zile am o senzatii foarte ciudate
- 6Ameteli si palpitatii exagerate
- 5Stare generala proasta mai ales dimineata
- 4Ameteli de 2 ani din cauza unui tratament gresit TBC.
- 0Cum pot scapa de ameteli?
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 1Ameteala
- 31Ameţeli provocate de zona cervicala
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 3Ameteal continua!!!
- 6Ameteala
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 0Sindrom bipiramidal
- 3Ameteala continua; tulburari vedere, memorie, concentrare, vorbire etc
Mai multe informații despre: Dezechilibrul Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: