Senzație de urinare
Buna seara
Am 69 de ani și de multa vreme (însă mai acut în ultimii 2 ani)
am senzația acuta de a urina, dar mergand la toaleta urinez foarte putin. Trebuie să mă asigur, plecând undeva, că am fost la toaletă altfel am această senzație acută. La început mi s a recomandat sa fac urocultura și rezultatul este negativ, totul e in regula. Am făcut, in mod întâmplător, o ecografie vaginala și mi s a spus că am endometrul îngroșat, 9, 5 mm si mi s a recomandat un chiuretaj uterin pt a vedea cauza acestei îngroșări, pe care încă nu l am făcut. Mă scol și noaptea de vreo 2 - 3 ori dar tot așa, urinez putin, jetul este subțire și cu întreruperi. Menționez că de 1 an și jumătate fac și un tratament antidepresiv. Credeți că e și din cauza lui sau care credeți că ar putea fi cauza? E neplăcut că atunci când merg cu un autobuz(autocar) pe distanțe mai mari e f. neplăcută senzația, uneori e nevoie sa oprească pt mine. Va mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri.
Am 69 de ani și de multa vreme (însă mai acut în ultimii 2 ani)
am senzația acuta de a urina, dar mergand la toaleta urinez foarte putin. Trebuie să mă asigur, plecând undeva, că am fost la toaletă altfel am această senzație acută. La început mi s a recomandat sa fac urocultura și rezultatul este negativ, totul e in regula. Am făcut, in mod întâmplător, o ecografie vaginala și mi s a spus că am endometrul îngroșat, 9, 5 mm si mi s a recomandat un chiuretaj uterin pt a vedea cauza acestei îngroșări, pe care încă nu l am făcut. Mă scol și noaptea de vreo 2 - 3 ori dar tot așa, urinez putin, jetul este subțire și cu întreruperi. Menționez că de 1 an și jumătate fac și un tratament antidepresiv. Credeți că e și din cauza lui sau care credeți că ar putea fi cauza? E neplăcut că atunci când merg cu un autobuz(autocar) pe distanțe mai mari e f. neplăcută senzația, uneori e nevoie sa oprească pt mine. Va mulțumesc anticipat pt eventualele răspunsuri.
1 comentarii
Buna seara.
Senzatia aceasta poate fi de la medicamentul pe care il luati.
Cititi cu atentie prospectul.
Faceti si o ecografie abdominala totala sa vedeti daca aveti nisip la rinichi.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Senzatia aceasta poate fi de la medicamentul pe care il luati.
Cititi cu atentie prospectul.
Faceti si o ecografie abdominala totala sa vedeti daca aveti nisip la rinichi.
Multa sanatate si numai bine va doresc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Xanax si Paluzetil
- 5nu ma pot ridica din pat si am o stare de agitatie si insomnie = efecte adverse seroxat?
- 6Mama sufera de depresie de 4 ani
- 35sunt o fire nefericita!
- 7Serdolect, Solian, Rispolept
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 1Renuntarea la Asentra
- 3Sertline? efecte secundare cutanate
- 3antidepresive
- 1Brahicardie?
- 9Medicamente combinate pentru depresie
- 0Efecte antidepresive
- 2Intrebare seroxat in sarcina
- 5Anxietate
- 5Medicamente antidepresive primite in Uk
- 0Algocalmin impreuna cu antidepresive?
- 2Tratament Mirzaten
- 21Reducere Antidepresiv
- 6Toc serlift Control
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive urinarea in timpul noptii urinare incompleta jet urinar intrerupt
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Poliurie nocturnă - când mergi de multe ori la baie noaptea
- Antidepresivele - efecte reale sau placebo?
- Efecte secundare ale antidepresivelor
- Ce impact au medicamentele psihotrope asupra sănătății fizice?
- Urinarea în timpul nopții (nicturie)
- Jet urinar întrerupt (urinez cu întreruperi) - cauze și explicații
- Urinare incompletă (retenția urinară)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: